Jdi na obsah Jdi na menu
 


LFS 2015

3. 8. 2015

3.8.
   
Dorostenci a žáci AFK LoKo Chomutov dnes odstartovali tradiční letní fotbalové soustředění v Albrechticích v Jizerských horách. Pro některé dorostence a hlavně všechny žáky, je letošní účast v Jizerkách první zkušeností z touto destinací, poznávání začalo hned první den.

   Poprvé v historii jsem k LFS do Albrechtic neodjeli vlakem, nýbrž autobusem, na cestě jsem tak ušetřili něco kolem hodinky, odjezd byl v 9 hodin, dorazili jsme všichni, téměř všichni včas.

   Přesto, že bylo avizováno, že pobyt zahájíme až večeří, "dlábko" jsme měli už ve dvě hodinky, tedy cca hodinku po příjezdu. Předtím se kluci rozdělili na pokoje, které spolu budou následujících 14 dní sdílet...

pokoje: ŽÁCI
T.Wälzer, V.Schlögel

D.Arlt, M.Pochman, M.Kiš
J.Kostelej, A.Cerman, M.Lev, F.Dědek
D.Folwarczny, A.Vrána, A.Rektor, V.Prošek, J.Adamiczký

pokoje: DOROST
D.Vondráček, J.Zikán, J.Sochor

J.Šimonek, D.Štol, T.Schönherr, L.Wälzer
F. Volf, P.Šams, M.Buvalič, M.Myšák

 

Po obědě jsme začali zhurta, třífázovým tréninkem. Kluci tak dostali postupně zabrat směrem k rychlosti, vytrvalosti a na řadu přišlo též posilování. Kromě velkého tepla nám radost nedělá ani velké množství vos a včel, které nás všude obklopují, zatím jsme schytali 4 žihadla, všichni jsou v pořádku :).

Po večeři jsme se pustili do rozlosování turnajů ve stolním tenise, nohejbalu a FIFě.

Všechno zatím probíhá dle plánu, pouze jsme si museli, v jednu chvíli i výrazně hlasitě, vysvětlit základní principy slušného chování. Věříme, že již všichni chápou :).

Zítra nás čeká první celý den, takže report bude jistě obšírnější...

JÍDELNÍČEK:
oběd: gulášová polévka, palačinky
večeře: rizoto

PROGRAM:
dopoledne: cesta do Albrechtic
odpoledne: třífázový trénink (rozděleno na 3 skupiny - 45 minut trénink, 15 přestávka)
15:00/16:00/17:00 - výběh (5 km), sprinty, posilování
večer: losování turnajů, osobní volno

FOTO

------------------------------------------------------------------------------------------------------

4.8.

   Druhý den fotbalového soustředění jsme odstartovali trochu dříve, než se očekávalo. Někteří naši svěřenci nechtěli v noci odpočívat a nečerpávat síly na další den, a tak si přivstali a trenér s nimi trochu nedobrovolně absolvoval brzký ranní trénink, inu trenér by se pro své svěřence rozkrájel :). V 7 hodin následoval klasický ranní trénink, po 40 minutách měli kluci úvodní, někteří zbytečně náročnější, část dne za sebou.

   Dopoledne bylo vzhledem k předchozímu i následujícímu programu volnější, takže jsme mohli rozehrát turnaje, kluci relaxovali a chystali síly na odpoledne.

   Dorostenci se odebrali k cestě do Jablonce nad Nisou, kde se, již tradičně, utkali s jabloneckým druholigovým celkem žen. Co se týče přípravného zápasu, doplníme report během následujících dnů. Každopádně naši dorostenci zvítězili 6:3, když po snovém vstupu do zápasu (v 5. minutě - 3:0) stáhli hru na 7+1, čímž se více rozpohybovali a trenér jim tak přípravný zápas malinko ztížil. V přestřelce se o branky LoKo postarali Vondráček (2x), Sochor, Štol, Šams a Zikán.

   Mezitím žáci stále nabírali fyzickou kondici, i dnes na ně čekal odpolední trénink, který skýtal několik fází. Po úvodních sprintech, kterým věnovali tři čtvrtě hodinky, jsme si dali více záležet na regeneraci a chvíli se protahovali na všechny možné způsoby, následovala pak velice oblíbená část tréninku - posilování! Po něm si kluci chvíli odpočinuli a rozehráli jsme turnaj v nohejbalu, který jim přes úvodní rozpaky po chvíli začal jít a sledovali jsme několik pěkných utkání.

JÍDELNÍČEK:
snídaně: švédský stůl
oběd: zelná polévka, masová roláda s bramborovou kaší
večeře: zapečené těstoviny, salát

PROGRAM:
ráno: individuální trénink, ranní trénink
dopoledne: osobní volno, regenerace, příprava na utkání dorostu
odpoledne: dorost přípravné utkání proti ženám Baumitu Jablonec, žáci třífázový trénink (45 min. sprinty, 30 min. strečink, 45 minut posilování), následně nohejbal
večer: dorost - cesta z utkání, žáci týmový program (turnaje)

FOTO

------------------------------------------------------------------------------------------------------

5.8.

   Starší žáci a dorostenci tráví úvod srpna na soustředění v Jizerských horách.

   Třetí den odstartoval v 7 hodin ranním tréninkem, v jehož rámci se všichni hromadně proběhli pod sjezdovkou a následně si zahráli "báčko".

   Během dopoledne pokračoval turnaj v nohejbalu, tentokráte dorosteneckou kategorií. Stejně jako celou republiku, i nás sužuje velké vedro, se kterým zatím úspěšně bojujeme dodržováním pitného režimu. Na všudy přítomné včelky jsme si již zvykli, dnes jsme dokonce bez jediného bodnutí, za to my postupně vybíjíme zdejší roje :). V plném proudu jsou též turnaje ve stolním tenisu, první výsledky zveřejníme po dokončení základních skupin.

   Dopolední program byl opět v lehčím rytmu, to odpoledne začalo zhurta a žáci se nevyvarovali lehčímu fyzickému tréninku, kterým si zpestřili původně plánovaný polední klid.

   Odpoledne jsme se dočkali řádného tréninku s míčem, který jsme absolvovali na nově zrekonstruovaném hřišti v nedaleké Smržovce. Po několika trénincích zaměřených výhradně na fyzičku jsme všichni uvítali míč. Trénink na hrací ploše, kterou jsme kompletně využili, pro nás byl vítanou změnou. Tráva byla senzačně připravená, vody jsme měli dostatek jak k pití, tak k osvěžení. Bezvadný servis ještě podtrhl chuť, kterou kluci do tréninku měli, i proto se nám pracovalo naprosto skvěle. Tréninků ve Smržovce přibude v příštím týdnu, v tomto ještě budeme hojně pracovat na fyzičce. Hromadící se únavu odstraňujeme pravidelnou regenerací, čekají nás též výlety a ochlazení ve "vodě". Blíží se též další přípravné duely.

   Večer jsme využili nabídky sportovního kanálu České televize, a tak jsme jej strávili sledováním duelů Sparty a Plzně v předkole Ligy Mistrů.

JÍDELNÍČEK:
snídaně: švédský stůl
oběd: květáková polévka, vepřové maso, knedlík, špenát
večeře: špagety

PROGRAM:
ráno: ranní trénink - výběh (3,5 km, bago)
dopoledne: turnaje
po poledni: individuální trénink - žáci
odpoledne: fotbalový trénink - hřiště Smržovka
večer: předkolo LM (Sparta - CSKA, Plzeň - Tel Aviv)

FOTO

------------------------------------------------------------------------------------------------------

6.8.

   I během čtvrtého soustředícího se dne měli dorostenci a žáci na LFS pestrý program.

   Po pravidelném ranním tréninku se dopoledne vydali nejprve žáci, posléze i dorostenci, na prohlídku krás Jizerských hor při výběhu. Žáci absolvovali kratší pětikilometrovou trasu s výrazným převýšením, které některým nadělalo velké starosti, většina borců si však poradila na výbornou. Dorost mohl nádherná panoramata "obdivovat" během téměř dvojnásobně dlouhé trasy. Díky velice dobrému tempu se povedl i pěkný čas, který potěšil i náročného trenéra.

   Odpoledne se celá skvadra LFS odebrala na první výlet, cesta vlakem do Lučan nad Nisou utekla jako voda. V podstatě totéž se dá říct i o necelých osmi kilometrech, které jsme následně absolvovali pěšky. Po výšlapu na rozhlednu Bramberk, při kterém jsme se ve velkém horku řádně zapotili, proběhl zbytek cesty s veselou, vyprávěli se vtípky, dokonce se i zpívalo :). Cesta přinesla i paradoxy. Třeba hned v úvodu výletu jsme ošetřovali, po bodné ráně od našeho oblíbeného hmyzu, zdravotnici. Bylo vidět, že v případě nečekaných ztrát máme na tuto funkci v týmu další adepty :). V Janově na Nisou, kde proběhlo "vyvrcholení" naší cesty, si kluci užili jízdu na bobové dráze, někteří si ještě navrch podráždili chuťové buňky v místní restauraci. Žáci se následně v první várce přesunuli do Jablonce nad Nisou, kde se v přehradě Mšeno osvěžili, vykoupali a někteří, viď Aleši, potratili ve vodě i spodní prádlo :). Po připojení dorostu se celý tým odebral do vláčku, který nás zavezl až na večeři.

   Večerní program obstaralo, stejně jako včera, sledování utkání českých týmů v předkolech evropských pohárů. Dnes jsme si konečně užili trochu radosti a už se moc těšíme na zítřejší losování a další program.

JÍDELNÍČEK:
snídaně: švédský stůl
oběd: hrachová polévka, čína s rýží
večeře: "buřtguláš"

PROGRAM:
ráno: ranní trénink - protažení, sprinty, bago
dopoledne: výběh - žáci 5 km, dorost 10 km, nohejbal
odpoledne: výlet - pochod 7,5 km do Janova, bobová dráha + žáci koupání (Mšeno)
večer: osobní volno, předkolo EL (K.Šmona - Liberec, Kodaň - Jablonec)

FOTO

------------------------------------------------------------------------------------------------------

7.8.

   Pátý den fotbalového LFS proběhl po předchozím náročném programu volnějí. Předpokládaný nejteplejší den v roce nechtěli podcenit ani trenéři, a tak týmu naordinovali spíše klidový režim.

   Místo klasického výběhu jsme tak kratší trasu absolvovali již v rámci ranního tréninku. Po snídani se pak celý tým vydal k lanovce, která nás vyvezla na Tanvaldský Špičák. Nahoře jsme se osvěžili, pořídili nějakou tu fotečku a při zpáteční cestě nasbírali dříví, které plánujeme v brzké době využít. Mladší kluci a nováčci na LFS z kádru dorostu si též při cestě dolů prohlédli trasu, kterou v sobotu dopoledne využijí při vždy oblíbeném a očekávaném závodu s cílem na vrcholu Tanvaldského Špičáku.

   Po zcela rozpáleném poledním klidu jsme se vydali směrem k tanvaldskému koupališti, kde jsme v horkém počasí poměrně příjemně strávili parné odpoledne, všichni jsme se vykoupali, někteří z nás svedli i skvělou volejbalovou bitvu (dorost, trenéři a Alex :)).

   Večer nezbývalo než dohrát základní skupiny turnajů ve FIFĚ a stolním tenise, výsledky přineseme v zítřejším článku.

JÍDELNÍČEK:
snídaně: švédský stůl
oběd: bramboračka, ovocné knedlíky
večeře: teplý bufet

PROGRAM:
ráno: ranní trénink - výběh 4,5 km
dopoledne: lanová dráha
odpoledne: koupaliště Tanvald
večer: osobní volno, dohrávka turnajů, Brno - Slavia

FOTO

------------------------------------------------------------------------------------------------------

8.8.

   Sobota byla na LFS ve znamení fyzických testů a dovednostních soutěží, které léta halíme do soutěžní formy pod názvem Jizerkiáda.

   Hned ráno po snídani přišel na řadu fenomenální výběh na Špičák. Vzhledem k očekávanému vedru, jsme letos zvolili start již o hodinku dříve, takže lehce po desáté hodině měli všichni borci odběháno. Na to v jakém se běhalo vedru (a to bylo teprve mezi 9 a 10) , jsou časy velmi pěkné. Výsledky zveřejníme až ke konci LFS, po vyhlášení.

   Odpoledne jsme pak zahájili zbylých 9 disciplín našeho desetiboje. Kluci si tak "vyzkoušeli" člunkový běh, skok do dálky, sed-lehy, sprint, hod granátem, autové vhazování, švihadlo, panenky a střelbu na cíl.

   Po náročném odpoledni je pak čekal zasloužený odpočinek a namísto klasické večeře táborák, při němž jsme nasytili svá bříška, povyprávěli si vtípky a také zazpívali nacvičené i nepřipravené songy. O kvalitě našich vystoupení vás přesvědčíme po LFS v souhrnném videu.

JÍDELNÍČEK:
snídaně: švédský stůl
oběd: čočková polévka, vepřové na paprice, knedlík
večeře: táborák - opékání špekáčků, zelenina, ovoce

PROGRAM:
ráno: ranní trénink - rozběhání, protažení
dopoledne: výběh na Tanvaldský Špičák
odpoledne: Jizerkiáda 2015
večer: táborák

FOTO

 

Stolní tenis: základní skupiny

čtvrtfinále ŽÁCI:
Matěj P. - Vláďa P. ; Fífa - Matěj K.; Alex - Dominik; Vojta - Kuba

čtvrtfinále DOROST:
Mára - Venca; Lukáš W. - Michal; Denis - Radek; Honza - Lukáš V.

- ostatní nepostoupil ze základní skupiny

 

O pohár FIFA 2015: kvalifikační skupiny

skupina 1 V R P SKÓRE BODY
1. Real Madrid CF (Radek V.) * 3 0 0 17 : 2 9
2. FC Liverpool (Dominik A.) * 2 0 1 14 : 3 6
3. Borussia Dortmund (Martin M.) 1 0 2 5 : 11 3
4. Ajax Amsterdam (Matěj K.) 0 0 3 0 : 20 0

 

skupina 2 V R P SKÓRE BODY
1. FC Barcelona (Fanda V.) * 3 0 0 9 : 2 9
2. Chelsea FC (Venca F.) * 1 1 1 6 : 3 4
3. Arsenal FC (Denis V.) 1 1 1 3 : 3 4
4. Sevilla FC (Matyáš L.) 0 0 3 0 : 10 0

 

skupina 3 V R P SKÓRE BODY
1. Juventus (Lukáš V.) * 3 0 0 17 : 3 9
2. Atlético Madrid (Jakub Š.) * 1 1 1 7 : 6 4
3. FC Porto (Jirka K.) 1 0 2 4 : 13 3
4. Fenerbahce (Filip D.) 0 1 2 2 : 8 1

 

skupina 4 V R P SKÓRE BODY
1. Mancheter City (Matěj P.) * 2 1 0 3 : 1 7
2. SSC Napoli (Tomáš W.) * 2 0 1 4 : 2 6
3. Zenit FC (Vojta S.) * 1 1 1 5 : 3 4
4. Inter Milano (Aleš R.) 0 0 3 0 : 6 0

 

skupina 5 V R P SKÓRE BODY
1. Tottenham Hotspur (Danda Š.) * 2 1 0 7 : 2 7
2. FC Bayern München (Lukáš W.) * 2 0 1 11 : 3 6
3. Galatasaray (Alex C.) * 1 1 1 4 : 3 4
4. AS Roma (Honza S.) 0 0 3 1 : 15 0

 

skupina 6 V R P SKÓRE BODY
1. FC Schalke 04 (Tomáš S.) * 3 0 0 13 : 2 9
2. PSG (Marek Z.) * 2 0 1 6 : 4 6
3. AS Monaco (Pavel Š.) 1 0 2 5 : 7 3
4. Valencia CF (Jakub V.) 0 0 3 2 : 12 0

 

skupina 7 V R P SKÓRE BODY
1. Borussia Mönchengladbach (Michal B.) * 3 0 0 8 : 1 9
2. Manchester United (Vláďa P.) * 2 0 1 9 : 5 6
3. Everton FC (Pepíno A.) 0 1 2 5 : 9 1
4. Wolfsburg (David F.) 0 1 2 4 : 11 1

* postup z kvalifikační skupiny

 

ZÁKLADNÍ SKUPINY - POSTUPOVÉ
A: FC Liverpool (Arlt), Tottenham (Štol), Chelsea (Franta), Zenit (Schlögel)
B: FC Barcelona (Volf), Atlético (Šimonek), Galatasaray (Cerman), Real (R.Votruba)
C: PSG (Zikán), Bayern (L.Wälzer), M´Gladbach (Buvalič), Man.City (Pochman)
D: Napoli (T.Wälzer), Juventus (L.Votruba), Schalke (Schönherr), Man.Utd (Prošek)

------------------------------------------------------------------------------------------------------

9.8.

   Máme za sebou první ze dvou týdnů soustředění. Víkend jsme zakončili soutěžně.

   Dopoledne jsme rozdělili 25 hráčů do pěti pětičlenných skupin, ve kterých absolvovali orientační běh s několika body, které všichni museli proběhnout a zdokumentovat. Nakonec se všichni stihli vrátit do oběda, i když někteří s odřenýma ušima. Starší borci se zvládli postarat o svůj tým, který zdárně dovedli do cíle. Rozdíl mezi prvním a posledním byl však nečekaně propastný.

   Odpoledne se pak všichni rozdělili na zástupce Sparty a Slavie a svedli spolu hromadně lítý boj v deseti disciplínách mezi které patřili nohejbalové klání v kategorii U19 a U15, jednu "vodní" disciplínu, fotbálek - opět U19 a U15, "smíšenou" čtyřhru ve stolním tenise, společný štafetový běh, výstavbu lidské pyramidy, týmový hod granátem a týmový skok do dálky. Poměrem 6-4 zvítězili Slávisté, když uspěli v obou nohejbalových duelech, vodní disciplíně, fotbálku U19, hodu granátem a závěrečném duelu ve stolním tenise.

JÍDELNÍČEK:
snídaně: švédský stůl
oběd: kuřecí vývar, kuře, rýže, salát
večeře: francouzské brambory

PROGRAM:
dopoledne: orientační běh
odpoledne: Sparta vs. Slavia
večer: osobní volno, turnaje

FOTO

 

Stolní tenis: základní skupiny

čtvrtfinále ŽÁCI:
Matěj P. - Vláďa P. ; Fífa - Matěj K.; Alex - Dominik; Vojta - Kuba

čtvrtfinále DOROST:
Mára - Venca; Lukáš W. - Michal; Denis - Radek; Honza - Lukáš V.

- ostatní nepostoupil ze základní skupiny

------------------------------------------------------------------------------------------------------

10.8.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

11.8.

   Pomalu, ale jistě se nám blíží závěr LFS. V plném proudu je  druhý týden. Po ranním tréninku, který tentokrát obstaral řádný strečink, který byl po dni volno potřeba. Kluci se trochu rozproudili následných rozběháním a nechybělo ani tradiční bago "o rozlišovák".

   Dopoledne jsme se s žáky věnovali dohrávce turnaje v nohejbale. Dorostenci mezitím na nedaleké louce dostali fyzickou zátěž.

   Během polední pauzy jsme zase o kus pokročili v turnaji FIFA, rozehrány jsou skupiny, ze kterých již vzejde 8 nejlepších pro play-off. Výsledky postupových skupin zveřejníme po jejich dohrání.

   Čtvrtfinále za sebou má turnaj ve stolním tenise v obou kategoriích:
ŽÁCI: čf
Matěj P. - Vláďa - postoupil Vláďa
Filip - Matěj K. - postoupil Filip
Alex - Dominik - postoupil Alex
Vojta - Kuba - postoupil Kuba
semifinálové dvojice: Vláďa - Filip, Alex - Kuba

DOROST: čf
Mára - Venca - postoupil Mára
Lukáš W. - Buvi - postoupil Lukáš
Denis - Radek - postoupil Denis
Sochy - Lukáš V. - postoupil Lukáš
semifinálové dvojice: Mára - Lukáš W., Denis - Lukáš V.

   Odpolední program obstaral další trénink ve Smržovce. Během tohoto týdne nás na krásné místní trávě čekají celkem tři. Jak dorost, tak i žáci se připravují na duel proti místnímu RSKM Tanvaldsko, které se odehrají v závěru tohoto týdne a budou jakýmsi vyvrcholením LFS.

   Žákům bohužel nevyšel duel s Lučany nad Nisou, které posunuli zahájení letní přípravy až na 17. srpna. Předpokládaný duel se staršími žáky Baumitu Jablonec je bohužel též na mrtvém bodu. Bereme to jako fakt, další přípravné duely nás čekají po návratu z LFS.

   Večer dostali dorostenci volno, žáci absolvovali další ze série výběhů.

   Po návratu bylo na programu sledování evropského superpoháru mezi Barcelonou a Sevillou.

JÍDELNÍČEK:
snídaně: švédský stůl
oběd: květáková polévka, guláš s houskovým knedlíkem
večeře:
 žampionová omáčka se smetanou, těstoviny

PROGRAM:
ráno: ranní trénink
dopoledne: žáci: turnaje v nohejbale, dorost: trénink - fyzický
odpoledne: trénink - Smržovka
večer: žáci: výběh, dorost: osobní volno, společné: FC Barcelona - FC Sevilla

------------------------------------------------------------------------------------------------------

12.8.

   Středeční den byl kopií toho úterní, tentokrát se na nohejbal dostali dorostenci, žáci dohrávali své turnaje. Kolem poledního se konečně spustila bouřka. Jenže, kdo se radoval, radoval se předčasně. Po poměrně intenzivním krupobití bylo během chvíle po dešti a vedro bylo zpět. I během dalšího tréninku na hřišti ve Smržovce. Ten jsme ukončili v 17 hodin, těsně předtím, než se přiblížila další bouřka. Ta nás tentokrát o trochu minula.

   S žáky se připravujeme na zítřejší přípravné utkání proti Tanvaldsku, dorost změří se stejným soupeřem ve své kategorii síly v sobotu dopoledne.

   Turnaj ve FIFĚ má za sebou čtvrtfinále s těmito výsledky:
Tottenham (Danda) - Real Madrid (Radek) = 1:0
Bayern M. (Lukáš W.) - Juventus (Lukáš V.) = 2:0
Galatasaray (Alex) - Zenit (Vojta) = 3:2
Napoli (Tomáš W.) - Manchester City (Matěj P.) = 2:3

sf: Tottenham - Bayern, Galatasaray - Man. City

JÍDELNÍČEK:
snídaně: švédský stůl
oběd: gulášová polévka, buchtičky se šodó
večeře:
 halušky se zelím a masem

PROGRAM:
ráno: ranní trénink
dopoledne: dorost - turnaj nohejbal, žáci - dohrávka turnajů
odpoledne: trénink - Smržovka
večer: osobní volno

FOTO

------------------------------------------------------------------------------------------------------

13.8.

   Čtvrteční dopoledne jsme si zpestřili ještě jedním výšlapem. Po ranní tréninku jsme se po snídani nechali vyvést autobusem do Kořenova, odkud jsme vyšlápli přes Příchovice na Cimrmanovu rozhlednu. Výlet jsme si užili, až  na to, že nás malinko vystrašila zpráva o dění v Litvínově. Cestu zpět jsme absolvovali kompletně celou pěšky a tak došlo i na tradiční zpívání, kterým si pravidelně "zkracujeme" delší pochody po překrásných Jizerských horách.

   Odpoledne si vyšlápli dorostenci ještě jednou, a to když se vydali pěšky směrem k Velkých Hamrům, kde se na večer odehrálo přípravné utkání starších žáků s místním Tanvaldskem.

   Obecně je vztah dorostenců a žáků velkým pozitivem soustředění a věříme, že vřelé vztahy a vzájemná podpora nám vydrží minimálně tuto sezónu a snad i nadále.

   Žáci se během odpoledne řádně připravili na utkání, téměř hodinku se věnovali teoretické přípravě k utkání a dispozici krom jiného měli i video.

   K samotnému utkání přineseme zvláštní report. Jen nutno dodat, že jsme přes pěkný výkon podlehli zkušenějšímu soupeři vysoko 1:7.

   Hráli se též turnaje.

   Ten ve FIFĚ zná soupeře pro duely o umístění, výsledky semifinále:
Tottenham (Danda) - Bayern M. (Lukáš W.) = 1:0
Galatasaray (Alex) - Manchester City (Matěj P.) = 1:0

Ve stejné fázi se nachází i turnaje ve stolním tenise, v semifinále uspěli Marek Zikán, Denis Vondráček, Jakub Vrána a Vladimír Prošek, kteří se tak ve svých kategoriích střetnou o vítězství. O třetí místo bude v kategorii U15 hrát Alex Cerman s Filipem Dědkem, v kategorii dorostu Lukáš Wälzer a trenér žáků Lukáš Votruba.

JÍDELNÍČEK:
snídaně: švédský stůl
oběd: hovězí vývar, uzené maso s bramborovou kaší
večeře: klobásky, pečivo, zelenina

PROGRAM:
ráno: ranní trénink
dopoledne: výlet - Cimrmanova rozhledna - Příchovice
odpoledne: dorost - pochod - Velké Hamry, žáci: přípravné utkání RSKM Tanvaldsko - AFK LoKo (výkop 19:00)

FOTO

------------------------------------------------------------------------------------------------------

14.8.

   Blíží se nám odjezd a tak bylo páteční dopoledne ve znamení finální dohrávky turnajů ve stolním tenise a FIFě, kdy jsme zdárně zvládli všechny poslední zápasy, včetně superfinále ve stolním tenise - výsledky níže.

   Odpoledne nás čekal poslední trénink na hřišti ve Smržovce, kde se o nás skvěle postarali a tímto bychom chtěli místním poděkovat za skvělý prostor pro přípravu. Dorostenci se připravovali na zítřejší utkání s Tanvaldskem, žáci odehráli modelové utkání 7+1 proti 7+1. Týmy byli rozděleny na ročníky 2003 a 2002 (doplnil je Kiš a Schlögel), výsledek 9:2 pro mladší ročník byl zkreslen především absencí brankářů, nic to nemění na pěkném výkonu mladších žáků.

   Večer jsme si s předstihem užili rozlučkový večer, kluci i trenéři zhodnotili LFS přísnějším, mnohdy však shovívavým okem a všichni si slíbili účast i za rok :), tak snad dobrá práce! Následně jsme si rozdali ceny, ohodnotili a vyhlásili výsledky turnajů a fyzických testů, které zveřejníme po LFS. Trenéři vyhodnotili hráče, se kterými byli na LFS nejspokojenější a pak proběhli krásné soutěže.

VÝSLEDKY FINÁLOVÝCH ZÁPASŮ: turnaje FIFA a stolní tenis

FIFA:
o 3. místo: Bayern München (Lukáš W.) - Man. City (Matěj P.) = 4:2
finále: Galatasaray (Alex) - Tottenham Hotspur (Danda) = 1:0

STOLNÍ TENIS - ŽÁCI:
o 3. místo: Alex - Filip - zvítězil Alex
finále: Vláďa - Kuba - zvítězil Vláďa

STOLNÍ TENIS - DOROST:
o 3. místo: Lukáš W. - Lukáš V. - zvítězil Lukáš V.
finále: Denis - Marek - zvítězil Marek

 

JÍDELNÍČEK:
snídaně: švédský stůl
oběd: polévka s drobením, "rozlítaný" španělský ptáček, rýže
večeře: zapečené těstoviny, salát

PROGRAM:
ráno: ranní trénink
dopoledne: dohrávka turnajů
odpoledne: trénink Smržovka
večer: rozlučka s LFS

FOTO