Jdi na obsah Jdi na menu
 


LFS 2016 - den jedenáctý (9.8.)

9. 8. 2016

úterý 9. srpna 2016

   V úterý dopoledne jsme měli na programu další trénink na skvěle připraveném lfs1.jpgtrávníku na hřišti v Albrechticích. Opět jsme hodně pracovali s míčem, trénovali jsme především zakončení ze vzduchu, z první a vyzkoušeli si útočné a zároveň i obranné rohové kopy.

   Na odpoledne jsme původně měli v plánu přípravné utkání. Jeho odehrání však opět zhatilo počasí. Zápas by se tak dle předběžné domluvy měl odehrát ve středu, otázkou je, jak to bude s počasím, které je teď výrazně proměnlivé. Ani tak se však kluci nenudili. Rozdělili se na 4 skupiny (po 3 či 4) a poměřili síly v Orientačním běhu. Tři ze čtyř skupin prokázali alespoň základní znalost okolí a prošli všech 10 určených bodů. Jedna skupina jich zvládla jen 8. Kluci se však zadaného úkolu zhostili dobře a všichni byli do večeře zpět :). Nikdo se neztratil, nezranil... vše nad očekávání :).

   Večer jsme nejprve posunuli rozehrané turnaje ve FIFA 16 a stolním tenise. Během zítřka a čtvrtka musíme vše dokončit, blíží se návrat domů. Od 20:40 jsme pak sledovali superpohár mezi Realem Madrid a Sevilla FC.

 

JÍDELNÍČEK:
snídaně: švédský stůl
oběd: polévka z drůbežích srdíček, buchtičky se šodó
večeře: kuřecí řízek, bramborová kaše

PROGRAM:
ráno: ranní trénink
dopoledne: 
trénink na travnatém hřišti v Albrechticích (100 minut)
odpoledne: orientační běhgumídko
večer: turnaje, sledování superpoháru (Real - Sevilla)