Jdi na obsah Jdi na menu
 


LFS 2016 - den osmý (6.8.)

6. 8. 2016

sobota 6. srpna 2016

   V sobotu dopoledne nás na soustředění čekalo tréninkové utkání proti Tanvaldsku. Původně plánované přípravné utkání na travnaté ploše ve Velkých lfs2.jpgHamrech jsme museli zrušit kvůli stavu hrací plochy (po častých deštích). Zvolili jsme tak jinou variantu tréninku, který je vždy zajímavější se soupeřem. Zahráli jsme si tak na místní umělé trávě tréninkové utkání formou 7+1.

   Jelikož s tímto fotbalem máme stále živé zkušenosti, nebyl pro většinu hráčů přechod na jiné rozestavení problém. V začátku zápasu hraném na 4*20 minut, jsme byli lepším celkem a do vedení nás poměrně rychle poslal Alex Cerman. Jenže soupeř ještě v první části hry srovnal a ve druhé části se dostal do vedení. Ani vyrovnání, které zařídil pěkným volejem Vojta Schlögl nepomohlo a Tanvaldsko opět ztrhlo vedení na svoji stranu. Celkově v zápase platilo, že jsme měli několikanásobně větší množství příležitostí. V poli byla hra celkem vyrovnaná, ale šancí jsme měli, bohužel i pálili, mnoho. Když už se nám povedlo srovnat na 3:3, soupeř odskočil až na 3:5. V závěru zápasu jsme pak zariskovali a hráli pouze na 2, chvílemi i jednoho obránce. Neslo to ovoce v podobě jasné převahy, jenže to zakončování. Střelecky se prosadil až chvíli před koncem Lev. V nastavení pak mohl vyrovnat, a ne že bychom si alespoň to nezasloužili, Cerman, jenže jeho bombu zastavilo břevno. Tanvaldsko - LoKo 5:4.

 

RSKM Tanvaldsko U15 - AFK LoKo Chomutov 5 - 4

Branky: 4. Cerman, 34. Schlögl, 71. Houdek, 75. Lev

sestava LoKo:

1. Charvát /C/2. Fryčová, 3. Adamiczký, 4. Kostelej, 5. Pochman, 6. Arlt, 7. Folwarczny, 8. Schlögl, 9. Vrána, 10. Lev, 11. Lebduška, 12. Pokorná, 13. Cerman, 14. Rektor, 16. Houdek 

trenér: Lukáš Votruba, asistent: Radek Votruba, Lukáš Wälzer, Denis Vondráček, masér: Lenka Pištělková, lékař: Marie Pospíšilová

 

   Po sladkém obědě a zaslouženém poledním odpočinku jsme odpoledne strávili dokončením soutěží Jizerkiády. Výsledky zveřejníme na konci soustředění.

lfs1.jpg

   Večer nás čekalo trochu smutné loučení s děvčaty, které se přesouvají na své Sparťanské soustředění. Snad se jim to naše líbilo :). Já je mohu jen pochválit, protože byly obě naprosto skvělé svým přístupem i výkony! :) Do koloběhu soustředění naopak naskočil Filip Dědek.

 

JÍDELNÍČEK:
snídaně: švédský stůl
oběd: zeleninová polévka, ovocené knedlíky
večeře: hovězí maso, houbová omáčka, knedlík/rýže

PROGRAM:
ráno: ranní trénink (rozcvička, sprinty)
dopoledne: tréninkové utkání 7+1 RSKM Tanvaldsko - AFK LoKo
odpoledne: Jizerkiáda

večer: osobní volno