Jdi na obsah Jdi na menu
 


LFS 2016 - den sedmý (5.8.)

5. 8. 2016

pátek 5. srpna 2016

lfs1.jpg   Jsme v polovině! Máme toho za sebou hodně, ale hodně nás toho ještě čeká. Po ranním tréninku jsme absolvovali tradiční léty ošlehaný výběh na Špičák, a to i přes nepříjemně deštivě počasí. Hráči se tak na trati prali nejen se svou fyzickou kondicí, ale i živly. Do cíle se nakonec všichni dostali a mohli se občerstvit, většina i ve skvělém čase.

   Odpoledne bylo původně v blánu druhé kolo Šopfén CUPu, jenže vzhledem k výrazně špatnému počasí a podmáčenému hřišti, jsme nakonec zůstali na penzionu věnovali se soutěžnímu odpoledni, při kterém jsme se dostatečně vybláznili tak, abychom po posunuté večerce mohli usnout.

   Je třeba zmínit, že celkové vítězství v soutěži zaznamenal Slovan Liberec (Adamiczký, Rektor, Schlögl, Lebduška a Pochman), druhá Sparta (Pokorná, Cerman, Arlt, Lev a Houdek), na posledním místě srdnatě bojující Slavia (Kostelej, Vrána, Folwarczny, Fryčová a Charvát).

   Dnes nás navíc opustil první hráč, Daniel Matoušek ukončil své působení nlfs2.jpga LFS, kde tak budeme  pokračovat s 15 hráči, zítra navíc odjedou sparťanky Pokorná a Fryčová, naopak by měl dorazit Filip Dědek.

 

JÍDELNÍČEK:
snídaně: švédský stůl
oběd: hrachová polévka, uzené maso, bramborový knedlík, zelí
večeře: "buřtguláš", chleba

PROGRAM:
ráno: 7:00 ranní trénink

dopoledne: výběh na Špičák
odpoledne: regenerace na penzionu (počasí)
večer: dokončení turnaje v nohejbalu (výsledky v zítřejším vydání)

 

lfs3.jpg

 

lfs4.jpg

lfs5.jpg

lfs6.jpg

lfs7.jpg