Jdi na obsah Jdi na menu
 


Přípravné zápasy starších žáků (podzim + jaro)

4. 6. 2011

Tatran ZKZ Podbořany - AFK LoKo Chomutov 3 - 3 (1:0)

V prvním přípravném utkání byla na našem týmu znát nerozehranost, nesehranost a nezvyk na velký prostor. Přesto jsme v zápase nebyli horší. Úvod nám však hrubě nevyšel. Od druhé minuty jsme prohrávali 1:0. Soupeř hrozil pouze z brejků. Nedařilo se nám však z naší převahy těžit v zakončení. Až ve 31. minutě se Chmelan dostal sám před brankáře, po kličce byl hrubě faulován a byl nařízen pokutový kop. K penaltě se postavil kapitán Franta. Jeho střela však orazítkovala pouze břevno domácí svatyně. V poločase tak 0:1.

Ve druhém poločase jsme se vrhli do útoku a talčili soupeře. Branka však ne a ne přijít. Velmi dobře se prezentoval útočník Slezák, jeho dravost na soupeře platila. Další gól nás však srazil do kolen. Rána ze 30 metrů překvapivě skončila v Caklově síti. Další gól přišel pro hrubé chybě v bránění a prohrávali jsme 3:0. V 55. minutě jsme se dočkali snížení... Chmelan dobře napadal domácí rozehru a nechal se chytře nastřelit domácím brankářem. Míč pak pohodlně dorazil do prázdné branky - 3:1. V 62. minutě pak výbroně hrající Chmelan prošel polovinu hřiště a Předložil Šmatovi míč před brankáře, ten neměl problém snížit na 2:3. V závěrečném tlaku se pak míč odrazil opět ke Šmatovi, který po hokejovém blafáku gólmaovi střílel do odkryté branky - 3:3. Náš tlak pak vrcholil v nastavení, kdy měl vyloženou šanci ještě Tancoš, ale sám se vyhnal ze střeleckého úhlu a následný centr již nebezpečí neznamenal. Na úvod sezony tak remíza 3:3.

Branky: 62. a 67. Šmat, 55. Chmelan

sestava:

1. Cakl - 2. Franta (C), 3. Novák, 5. Soukup, 7. Šmat - 8. Žbánek, 15. Chmelan, 6. Wälzer - 4. Tancoš, 10. Císař, 11. Slezák

hokejově dostřídávali: 9. Bláha, 12. Kalčev, 13. Hampl

 

Sokol Vilémov - AFK LoKo Chomutov 3 - 7 (1:3)

Ve druhém přípravném utkání v rámci LFS zajeli žáci do Vilémova.

Domácí tým nastoupil v neúplném složení s jedním dorostencem v sestavě. My jsme nastupovali vlastně totožně. Úvod utkání jsme zvládli velmi aktivně, ale po prvním gólu jsme usnuli na vavřínech a na další branku jsme čekali čtvrt hodiny. Ale popořádku...

   Ve třetí minutě se po akce Tancoše dostal do zakončení ve formě hrající Hampl, jeho bombu z námahou vyrážel brankář na roh. V 7. minutě pak nastřelil Šmat tyč. V 9. minutě jsme se konečně dočkali úvodní branky. Chmelan vyslal za obranu Nováka, ten v samostatném úniku vystřelil a po vyražení brankářem pohodlně dorazil do prázdné branky - 0:1. Poté jsme se dostali do výše zmiňovaného útlumu a další branku jsme přidali až ve 24. minutě. To dostal Císař míč na hranici pokutového území a přeloboval přesnou střelou brankáře domácích - 0:2. Další branku vstřelil ve 28. minutě snad trochu nechtěně Šmat. Ve 31. minutě se dočkali i domácí. Dorostenec v jejich sestavě dostal až příliš mnoho prostoru a parádní ranou k tyči připravil Cakla o nulu. Po poločase jsme tak vedli 3:1.

Druhý poločas načal svou šajtlí Šmat a upravil na 4:1. V dalších šancích neuspěli Tancoš, který pálil těsně nad a do tyče střílející Slezák. Jeho bomba se od tyče odrazila do obličeje brankáře hostí. Ten byl ještě otřesen po odrazu míče a tak se po následném rohu hlavou bez problémů prosadil Chmelan. O tři minutky později přišel roh z druhé strany a tentokrát se hlavou prosadil Slezák. Mezi tyto dvě trefy se vešlo snížení domácích. Lehkou střelu až nečekaně snadno propustil Cakl za svá záda. Ve 48. minutě se dostal do slibného zakončení další útočník Bláha, ale těsně přestřelil. Gólu se dočkal i neviditelný Kalčev. Nádhernou ranou z 25 metrů zaskočil všechny včetně brankáře... jeho pumelice zaplula krásně k tyči - 7:2. V 53. minutě  nevyužil Kalčevovu přihrávku na malé vápno Bláha - míč poslal těsně vedle domácí branky. Velmi dobře se na soustředění přezentoval Lukáš Wälzer, jeho střela z 59. minuty otřásla břevnem vilémovské branky. Domácí se ještě v nastavení dočkali snížení z trestného kopu. Konečný výsledek 7:3 značí, že je stále na čem pracovat.

K další přípravě míříme v neděli na turnaj do Cítolib, kde v konkurenci okresních týmů budeme chtít zvítězit.

Branky: 28. a 38. Šmat, 9. Novák, 24. Císař, 43. Chmelan, 46. Slezák, 57. Kalčev

sestava:

1. Cakl - 2. Franta (C), 7. Šmat, 6. Wälzer, 8. Žbánek - 13. Hampl, 15. Chmelan, 5. Soukup, 4. Tancoš - 3. Novák, 11. Slezák

hokejově dostřídávali: 9. Bláha, 10. Císař, 12. Kalčev


Sokol Údlice - AFK LoKo Chomutov 1 - 4 (0:0)

V generálce na nedělní start Krajského přeboru jsme změřili síly se Sokolem Údlice.

   Tým, se kterým jsme v předposledním kole loňské sezóny prohrály na jeho půdě 2:0 rozhodně neměl být lehkou překážkou.

   Od úvodních minut jsme soupeře přehrávali, Údlice se snažili hrát na brejky, ale nedařilo se... v prvním poločase dokonce Cakla v brance neohrozili. My jsme se i přes převahu nedostali do pořádného zakončení. V největších příležitostech pálili těsně vedle Michalík a Tancošovu ránu ze závěru poločasu vytahoval domácí brankář na roh.

    Ve druhém poločase jsme se již daleko lépe pohybovali a naše převaha byla kurunována šancemi, dokonce i góly. Ten první dal po úniku ve 41. minutě Novák. O pár minut později podobnou příležitost neproměnil. V 50. minutě po rohovém kopu Franty a odraženém míči trefil přesně Polák a vedli jsme 2:0. V 60. minutě se po chvilkovém pobytu na hřišti trefil i navrátilec z dovolené Hrach. Po parádní hokejové kličce brankáři dokázal do protipohybu prostělit obránce stojícího na čáře. V 62. minutě pak nastřelil tyčku z pozavápna Michalík, k dorážce se dostal Polák a vedli jsme 4:0. Minutu před koncem se dostali ke gólu i domácí. Při naší nekoncentrovanosti jsme dostali branku.

Přes inkasovaný gól se hráčům generálka celkem povedla. Uvidíme, jak si žáci povedou v neděli v Lounech. Utkání začíná na tamním hřišti v 10:00.

Branky: 50. a 62. Polák, 41. Novák, 60. Hrach

sestava:

Cakl, Šimonek, Franta, Soukup, D. Kováč, Michalík, Wälzer, Tancoš, Hampl, Chmelan, Polák, Císař, Novák, Bláha, Volf, Dyršmíd, Hrach, J. Kováč, Kalčev

 

ZIMNÍ TURNAJ BÍLINA

AFK LoKo Chomutov - TJ Proboštov 0 - 0

Prioritou herní části zimní přípravy starších žáků je bezesporu turnaj na umělé trávě v Bílině. O tomto víkendu odstartoval sedmitýdenní kolotoč prvními zápasy.

Turnaje se zúčastňují 4 celky z KP (kromě našeho týmu ještě Litvínov, Ústí a domácí Bílina) a čtyři týmy z 1. A třídy (Obrnice, Ervěnice, Košťany a náš úvodní soupeř z Proboštova). Hraje se klasicky na 2*35 minut.

Naši starší žáci vstoupili do turnaje soubojem s Proboštovem. Pro nás neznámí soupeř. Nemáme s ním za poslední dva roky biď jedinou zkušenost.

Úvod zápasu byl jasně v naší režii. Kombinovali jsme, atakovali soupeře již na jeho polovině a celkově nás bylo na "place" plno. Z toho se rodily také příležitosti. V zakončení jsme si však vedli velmi špatně. Netrefovali jsme branku ani z nejvyloženějších příležitostí. Postupem času se na naše kopačky začala stěhovat nervozita, stále jsme nedokázali prostřelit obranu soupeře. Naopak, ten se začal dostávat do hry. Zatrnulo nám ve 28. minutě, kdy se po neshodě ve středu naší obrany dostal k míči osamocený hráč Proboštova, k našemu štěstí netrefil odrytou svatyni. V poločase 0:0.

Druhý poločas bohužel nestál z obou stran za moc, z naší hry se vytratil pohyb a bojovnost, soupeř pokračoval ve své neatraktivní účelové hře. Vycházali mu však brejky, které třikrát pěkně zakončil, v jednom případě nás na brankové čáře zachraňoval obránce Šimonek. Směrem dopředu jsme se dále trápili. Nejblíže ke vstřelení gólu byl v 61. minutě Lukáš Wälzer, jehož střela po kombinaci před vápnem mířila do tyče, od níž se odrazila podél brankové čáry zpět do hry. Věřím, že nám nasazení z úvodu dnešního zápasu vydrží příště po celou dobu "mače" a přidáme i kvalitu hry, která mi dnes bohužel chyběla snad v průběhu celého zápasu.

 

V příštím týdnu nás čeká zápas se Sokolem Obrnice.

sestava:

1. Cakl - 6. Wälzer, 2. Franta (C), 11. Šimonek - 4. Tancoš, 7. Chmelan, 5. Soukup, 10. Šťastný, 8. Štol - 9. Hampl - 3. Novák

hokejově dostřídávali 12. Jurovich, 13. Němec, 14. Kalčev

Sokol Obrnice - AFK LoKo Chomutov 1 - 0 (0:0)

Stále v neúplném složení nestačili naši hráči v zápase druhého kola na soupeře z Obrnic. Do utkání vstoupil aktivněji náš soupeř a v prvních deseti minutách nás zatlačil, bez zakončení. My jsme se rychle zvedli a dali jsme dva góly během dvou minut... dle obrnického pomezního oba shodně z ofsajdu. Neproměnili jsme další obrovské šance Nováka, Šťastného a tu největší Chmelana - v poločase 0:0.

Do druhého poločasu jsme vletěli aktivně, sám na branku šel hned dvakrát Novák, obě šance vedle. I další příležitosti zůstali nevyužity a tak nám v 51. minutě soupeř nadělil po rohovém kopu a zakončení hlavou první a jediný gól zápasu. Soupeř se brankou chytil a vlastně už nás do větších šancí nepouštěl. Naopak mohl do otevřené obrany skórovat, ale Cakla v brance neprostřelil. Poslední šanci na srovnání měl v 62. minutě Novák, který se dokázal (ač ve vápně faulován) protlačit do zakončení. Jeho střelu z úhlu brankář vyrazil, my jsme však nebyli schopni dotlačit míč do branky. I ve druhém přípravném utkání jsme tak neskórovali a tentokráte odjíždíme nečekaně bez jediného bodu.

Hra a kombinace našeho týmu byla lehce lepší, než v minulém týdnu. Některé kombinační akce opravdu stáli zato, jen je potřeba abych jich v zápase bylo více. Čeká nás ještě náročná příprava, ale my se s tím popereme a na jaro budeme připraveni ;).

 

Za týden nastoupíme proti domácí Bílině.

sestava:

1. Cakl - 12. Žbánek, 2. Franta (C), 5. Soukup, 11. Šimonek - 7. Chmelan, 9. Hampl, 6. Wälzer, 4. Tancoš - 10. Šťastný, 3. Novák

hokejově dostřídávali 8. Štol, 13. Dyršmíd, 14. Sušienka

FK Bílina - AFK LoKo Chomutov 1 - 0 (1:0)

Bohužel jsme opět nenastoupili v plné sestavě. Z nejrůznějších důvodů scházeli Novák, Polák, Slezák či Hrach.

Proti pořadateli turnaje jsme však nastoupili v daleko lepším rozpoložení a od úvodu se hrálo vyrovnané utkání. Přesto byli v úvodu střelecky mírně aktivnější domácí. Do 10. minuty vystřelili směrem na naši branku třikrát z větší vzdálenosti, ale zařízení se sítí netrefili nebo zasáhl Cakl. Ve 14. minutě jsme kontrovali velkou šancí my. Císař fantasticky uvolnil střídajícího Wälzera, který ale zbrkle a slabě zakončoval "z voleje". Míč však nadělal brankáři Bíliny obrovské problémy a ten ho tlumil na brankové čáře. Ihned z brejku jsme inkasovali. Opět jsme na středu pole před vápnem neatakovali soupeře, domácí záložník vypálil míč a ten propadl Caklovi za záda. Ve zbytku poločasu jsme byli aktivnějším týmem, jelikož bílinští hráči hodně polevili. Skóre se již do konce půle neměnilo.

Druhý poločas začal obdobně jako první půle končila. Nakonec nám však došli síli a navíc si lehčí či těžší zranění přivodili další hráči a dohrávali jsme kvalitativně dost oslabení. Během druhého poločasu tak Bílina 2* nastřelila tyč a fantasticky se předvedl i Cakl, který svými jistýmy zákroky držel naději na bod. Ten jsme však již vybojovat nedokázali.

 

V tabulce turnaje jsme klesli na předposlední sedmou příčku. Bohužel jsme stále nedokázali vstřelit jako jediní ani gól. Nadruhou stranu ani moc branek neinkasujeme. Hra se postupně zlepšuje, snad bude moci být do startu krajské soutěže spokojeni.

sestava:

1. Cakl - 6. Mrázová, 2. Franta (C), 11. Šimonek - 5. Soukup, 8. Frič - 7. Chmelan, 10. Šťastný, 4. Žbánek - 13. Císař, 9. Hampl

hokejově dostřídávali 3. Štol, 12. Němec, 14. Tancoš, 15. Wälzer, 16. Kalčev

VČSA Ervěnice - AFK LoKo Chomutov 1 - 1 (1:0)

Do utkání jsme vstoupili aktivněji než soupeř a hned v úvodu se ve slibných situacích ukázal Bláha a Císař. Po pěti minutách však přišla na naše hráče nepochopitelná deka, kterou po chvilce využili Ervěnice. Trestný kop Cakl jen vyrazil před sebe a dorážka byla pro hráče A třídového celku pohodová - 1:0. V prvním poločase jsme byli horším týmem a můžeme děkovat jen štěstí, že jsme neinkasovali při dalších dvou situacích. Ervěničtí navíc vstřelili ještě jeden gól, který však nebyl pro ofsaid uznán. V poločase tak 0:1.

O přestávce jsme si připomenuli některé základy, které v naší hře v prvním poločase chyběli. Ve druhé půli soupeř odešel po fyzické stránce a naši se naopak rozběhali. Z Ervěnických řad stačili ve druhém poločase jen dva vysocí a rychlostně vybavení útočníci, kteří však již Cakla překonat nedokázali. My jsme pokračovali v zahazování neuvěřitelného množství šancí. Přesto, že naše hra byla asi nejhorší v celé přípravě, šance na naší straně přibývali. Špatné řešení v koncovce však předvedli Bláha, Frič, Šťastný, Novák i Císař.

Na 1:1 jsme však přeci jen srovnali. V 58. minutě napálil Šťastný míč tak z 25 metrů a ten nádherně zamířil pod převno soupeřovi branky. V závěru jsme ještě mohli vyhrát, když Novák tváří v tvář golmanovi nastřelil pouze tyč a prohloubil tak svou gólovou pauzu.

V příštím týdnu nás čeká vedoucí tým KP, Litvínov.

Branka: 58. Šťastný

sestava:

1. Cakl - 6. Wälzer, 2. Franta (C), 4. Žbánek - 5. Soukup, 8. Frič - 7. Chmelan, 10. Šťastný, 14. Tancoš - 11. Císař, 3. Novák

hokejově dostřídávali 9. Bláha, 12. Němec, 13. Kalčev

AFK LoKo Chomutov - Sokol Košťany 1 - 0 (0:0)

V předposledním utkání na turnaji jsme se konečeně dočkali vítězství. Nerodilo se však snadno.

V prvním poločase, i přes náznaky fotbalovosti z naší strany, dominoval soupeř. Neměl (až na dvě výjimky) vyložené příležitosti, ale jeho územní převaha byla zřetelná. Branka však nepadla.

Po delším čase se nám však podařilo odehrát lepší druhý poločas. Právě ve druhé části hry jsme si vytvořili několik velkých šancí. Bohužel bez úspěchu. Naopak soupeř mohl trestat z brejků, ale zakončoval nepřesně. Zápas se rozhodl v době, kdy už obě mužstva kalkulovala s bezbrankovou remízou. Stoper Franta na "výletě" vysunul za obranu Nováka a ten bez problémů rozhodl o výhře 1:0.

V příštím týdnu zakončíme turnaj duelem s FK Ústí nad Labem.

Branka: 68. Novák

sestava:

1. Cakl - 6. Wälzer, 2. Franta (C), 4. Žbánek - 5. Soukup, 8. Kalčev - 7. Chmelan, 10. Šťastný, 9. Luťcha - 11. Císař, 3. Novák

hokejově dostřídávali 12. Šimonek, 13. Hrach

AFK LoKo Chomutov - Sokol Údlice 2 - 2 (1:0)

V jednom z posledních přípravných utkání změřili naši starší žáci síly s údlickým Sokolem. V předsezónním přátelském utkání jsme tohoto soupeře v plné síle porazili 4:1. Dnes nám citelně chyběli někteří hráči základního kádru, avšak i tak jsme soupeře v celku přehrávali.

A to hlavně v poločase prvním. Soupeř sice hrozil z brejků, ve kterých si naše nepozorná obrana zadělávala na problémy, ale v zakončení byl před Caklovou brankou neškodný. My jsme byli daleko nápaditější, aktvinější a po úvodních rozpacích jsme si začali vytvářet jednu šanci za druhou. A také jsme je postupně "spalovali"... První obrovskou možnost měl Soukup, který v první půli perfektně kombinoval se Šťastným. V samostatném úniku však zakončoval pouze do nohou připraveného brankáře. V 18. minutě byl pak na hranici pokutového území krásně uvolněn Hrach, který však z 10 metrů nedokázal trefit branku. Ve 20. minutě se na hřiště dostal Bláha, který se mohl okamžitě prosadit. Šťastný mu na hlavu posadil přesný centr, Bláha ale před prázdnou brankou nepochopitelně zaklonil hlavu a míč poslal vstříc nebesům. Právě střídající Bláha měl ještě další dvě gólovky. Nejprve se krásně probil skrz protihráče, kteří ho jen s námahou faulovali - bohužel z ponechané výhody nebylo zhola nic a jen bezrozmyslu vběhl do brankáře. V jeho poslední šanci v první půli pak dostal míč krásně na vápně a mohl jít sám až do branky, jenže zbrkle vystřelil (ikdyž celkem povedeně) a jeho míč brankář Údlic vyrazil. Bezpochoby nejčastějším zakončovatelem první půlky byl však Pavel Šťastný. Svou střeleckou nemohoucnost však jen stále umocňoval. Přesto, že se trápil však zásoboval i spoluhráče povedenými centry a přihrávkami. Tak snad přijdou i góly. Každopádně jsme se jedné branky v prvním poločase dočkali. Ve 31. minutě se z trestného kopu trefil pěkně Franta, když svou střelou zarazil míč o břevno do branky - 1:0. V prvním poločase jsme klidně mohli vést o deset gólů, skóre však zůstalo 1:0.

To druhý poločas přinesl úplně jiný obraz hry. Rozpadl se nám totiž střed hřiště, se kterým jsme mohli být v prvním poločase celkem spokojeni. Navíc někteří hráči podlehli pocitu, že se nám nemůže nic stát, že je soupeř naprosto bezzubí... jenže ouha. Ve 40. minutě se ještě mohlo měnit skóre v náš prospěch. Soukup se dostal podruhé v zápase sám za obranu, jenže ve vhodný okamžik pro zakončení si míč ještě stále nesmyslně posouval blíž a blíž k brankáři a nakonec snad ani k zakončení nedošlo... jenže došlo na nás. Střidající Sušienka při rozvíjející se útočné akci nepochopitelně otočil svůj běh  směrem k naší brance, míč ztratil a založil tím soupeři akci. Na jejím konci přišla slabší střela, která však stačila na prostřelení Cakla a srovnání na 1:1. A bylo hůř. O chvíli později se z boku našeho vápna dostal k míči Mašek (náš hráč zapůjčený do Údlic), který nákopem do vápna uvolnil trestuhodně nehlídaného hráče na kraji naší obrany a ten pohodlně otočil na 1:2. Alespoň tato situace nás probrala a začli jsme do soupeře bušit. Trefit branku byl však stále problém. S ubýhajícím časem jsme zkusili hru otevřít a srovnat. Do otevřené obrany se Údlickým povedl ještě jeden kontr, na jehož konci přišla rána do tyče a dorážka nad. V 67. minutě jsme se pak dočkali vyrovnání. Po dalším centru Šťastného se hlavou prosadil Soukup. Ten samí hráč pak ve druhé minutě nastavení rozvlnil síť znovu, avšak gól nebyl pro ofsajd uznán.

Remíza se zrodila i v pozápasových penaltách, které skončili 8:8.

Do startu jarní části KP zbývají necelé dva týdny, věříme že se nám do té doby uzdraví marodi a dotáhneme některé příchody, abychom mohli do soutěžních zápasů vstoupit v plné sestavě ;).

Branky: 31. Franta, 67. Soukup

sestava:

1. Cakl - 4. Žbánek, 2. Franta (C), 3. Šimonek - 11. Císař, 6. Hampl - 12. Tancoš, 5. Soukup, 7. Štol - 10. Šťastný, 8. Hrach

hokejově dostřídávali 9. Bláha, 13. Sušienka (Mašek hrál za soupeře)

 

FK Ostrov - AFK LoKo Chomutov 4 - 2 (1:1)

Starší žáci zajížděli týden před startem KP do Ostrova, kde stejně jako vloni odehráli generálku před jarními boji.

V sestavě jsme stále ještě nebyli kompletní, přesto jsme mohli využít dva novice z Kyjic v sestavě.

V prvních minutách se oba týmy seznamovaly s míčem, ale náš tým byl lehce aktivnější. Již v 7. minutě se pak na hranici pokutového území dostal k míči Šťastný, který se levačkou opřel do míče a umístěnou střelou otevřel skóre - 1:0. Vedení nám však nevydrželo dlouho. V 15. minutě se ve vápně obtočil kolem Žbánka soupeřův hrot a srovnal na 1:1. Přesto, že se hrálo celkem vyrovnané utkání, soupeř začínal mít více prostoru k zakončení. Přesto jsme mohli opět skórovat my. Ve 28. minutě si na roh naskočil Frič, jeho hlavička v tísni však doskákala pouze na tyč. Po odraženém míči se snažil dorazit míč Chmelan, ale v závaru se neprosadil. V poločase tak oprávněně 1:1.

Do druhého poločasu jsme chtěli nastoupit aktivně, využít příležitostí a z Ostrova odjet s vítězstvím. O osudu utkání však rozhodl soupeř během prvních tří minut druhé půle. Nejprve po katastrofální domluvě Cakla se Žbánkem pohodlně skóroval na 1:2. O chvíli později pak centrovaný míč přeletěl Cakla až do branky - 1:3. Tlak soupeře jsme dokázali přestát, avšak vyložených příležitostí z naší strany ubylo. V 53. minutě se navíc počtvrté prosadili domácí - 1:4. Poté jsme převzali taktovku my a šance střídala šanci. Bohužel jsme řadu přečíslení nedotáhly do zakončení. V 60. minutě jsme mohli snížit. Chmelan se řítil sám na branku, atakován soupeřem však zamířil bodlem vedle. Dočkal se až o minutu později. Krásnou ránu Šťastného zastavilo břevno, míč se odrazil ke Chmelanovi a ten ho pohodlně kolem brankáře poslal do branky - 2:4.

Příští týden nám startuje KP, věříme, že v jarní části budeme úspěšnější a o záchranu v KP se s podporou domácích fandů popereme.

Branky: 7. Šťastný, 61. Chmelan

sestava:

1. Cakl - 5. Soukup, 2. Franta (C), 4. Žbánek - 11. Císař - 3. Wälzer, 7. Chmelan, 10. Šťastný, 8. Frič - 9. Hrach, 6. Bláha

hokejově dostřídávali 12. Šimonek, 13. Červěňák, 14. Němec