Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dorostenci přepustili pozici lídra dnešnímu soupeři

6. 11. 2011

   "Dlouho jsem hledal slova, kterými bych nejlépe popsal pocity, které mne naplnily po dnešním zápase.

   V dnešním duelu jsme prohráli v souboji o čelo tabulky s věkově jednoznačně starším soupeřem, který byl ve většině utkání aktivnější a přetlačil nás. I tak jsme do 20. minuty mohli skórovat klidně 4*, vedli jsme však jen díky brance Vondráčka z penalty. Domácí kopali penaltu též, jenže Radimský ji zneškodnil. Bohužel jsme si nepohlídali vstup do druhé půle a soupeř nás potrestal. Osm minut před koncem byl po druhé ŽK vyloučen Chmelan, o dvě minuty později soupeř dalekonosnou ranou rozhodl.

   Přes tragický a nekompetentní výkon sudího si myslím, že jsme si zápas prohráli sami špatným výkonem. Více se k zápasu vyjadřovat nebudu. Každopádně takovéto duely a lidé kolem fotbalu, berou chuť do další práce... Naštěstí máme partu fajn lidí, kteří za to stojí! (alespoň většina - viď anonyme! ;))

   Již v sobotu zakončíme podzim duelem v Kozlech. Rádi bychom zvítězili a drželi krok s dnešním soupeřem. Nebude to ale snadné, v Kozlech náš dorost nikdy v historii nevyhrál!

  

Obrazek SK Kopisty 2 - 1 AFK LoKo Chomutov Obrazek

                                            (0:1)

 

Branka: 6. Vondráček (P)

Rozhodčí: Šíma (ŽK: 2:4 (Chmelan 2*, Šmat, Plos), ČK: 0:1 (Chmelan)); diváků: 60

sestava:

1. Radimský - 4. Möbius, 2. Franta, 3. Zich, 6. Kocourek - 8. Šmat (86. 12. Soukup) 7. Chmelan, 11. Šťastný (55. 13. Kočnár), 9. Plos (C) - 5. Král (60. 14. Russo), 10. L. Vondráček

trenér: Lukáš Votruba

asistent: Radek Votruba

vedoucí: Karel Votruba