Jdi na obsah Jdi na menu
 


Starší dorost poprvé v historii porazil Bílinu, U17 začala porážkou po penaltách

   Dorostenecké týmy již třetím rokem po sobě zahajují krajský přebor duelem s Bílinou. Vzhledem k odložení derby proti ervěnickému VČSA se tak stalo i letos. V předchozích dvou ročnících jsme zahajovali soutěž doma, duel vždy ovládla Bílina a prohráli jsme, aniž bychom vstřelili byť jedinou branku... což se letos změnilo!

...v přípravě video...

trenér LoKo U19 Lukáš Votruba:"V prvním poločase se hrálo naprosto vyrovnané utkání. Scházelo častější zakončení. Domácí to často zkoušeli ze střední vzdálenosti, my jsme se, i přes slibně rozehrané akce, do střelby tlačili až příliš málo. Oba týmy měli po jedné větší šanci, soupeř ji nevyužil, my ano. Začátek druhého poločasu byl pro nás přímo hororový protože jsme naprosto vypnuli, nehráli jsme a soupeř byl dvacet minut jednoznačně lepší, v tomto období nás výrazně podržel brankář Srkal. Naštěstí jsme se kolem sedmdesáté minuty zápasu probrali a začali konečně hrát. Povedlo se střídání, když si po akci Vydržela připsal v podstatě gólovou asistenci Stoikov, který byl na place asi dvě minuty - tato situace rozhodla. Závěr už jsme si ohlídali, skórovali potřetí a mohli klidně přidat další gól...

   Mrzí mě jen červená karta pro mladého Buvaliče, ale může si za to sám... Soupeř, kterého předtím fauloval upadl na zem a Buvaliče evidentně skopnul úmyslně k zemi. Vznikla strkanice a dvě ČK, na každé straně po jedné. Paradoxně domácí agresor celé situace vyvázl bez trestu...Chování vyloučeného Bílinského hráče pak bylo nepochopitelné - při průchodu kolem střídačky začal hrubě urážet nejen hráče, ale i trenéra brankářů Rosu... vždy jsem Bílinu považoval za slušný tým a tohle mě...mrzí."

...článek ml. dorostu v přípravě...

 

bilina.jpgFK Bílina 1919 1 - 3 AFK LoKo Chomutov 

                                            (0:1)

Branky: 52. Lehký - 35. a 83. Vydržel, 78. Šifalda

Rozhodčí: Zvonař, Zubr J., Löffelman (ŽK: 1:3 (Keller - Franta, Štol, Šifalda), ČK: 1:1 (85.Kozler - 85.Buvalič)); diváků: 50

sestava:

1. Srkal - 10. Wälzer L., 2. Franta, 3. Smrčka, 9. Štol - 7. Chmelan - 8. Šifalda (83. - 85. 6. Buvalič), 15. Vondráček, 11. Wälzer H., 16. Zikán (75. 13. Stoikov) - 14. Vydržel (C)

na střídačce zůstal: 19. Rosa

trenér: Lukáš Votruba, asistent: Tomáš Rosa st., Karel Pálek, Radek Votruba, vedoucí: Karel Votruba