Jdi na obsah Jdi na menu
 


První halový turnaj roku, z Bratislavy tentokrát bez medaile, ale s cennými zkušenostmi

10. 12. 2016

   Třináct hráčů kádru starších žáků se v pátek 9. prosince 2016 vydalo pokerové doupěspolečně s trenéry na dalekou vlakovou výpravu z Chomutova až do Bratislavy. V místní sportovní hale Slovnaft se již před rokem představila U13 a odvezla si bronzové medaile. Letos jsme se představili v kategorii U15. Většina zúčastněných však byla ročníku 2003, na turnaji jsme věkově patřili opět k nejmladším.

   Páteční den pro nás všechny začal hodně brzy, již po půl 7 jsme se scházeli na chomutovském nádraží, odkud jsme lehce po sedmé hodině vyrazili směrem na jihovýchod. Nejnáročnější pasáží cesty se ukázal úsek z Ústí nad Labem do Prahy, který jsme v ucpaném vlaku celý prostáli. Pravda, řada hráčů proležela či proseděla k "radosti" LoKoťáci před prezidentským palácem v Bratislavěprůvodčího na zemi. Nálada byla dobrá, plná očekávání. Nemohl nás rozhodit ani kejklířský kousek trenéra Radka, který dokázal 13 hráčů v Praze dostat do špatného vlaku a opět je z odjíždějí soupravy vyházet během rekordní chvíle! Nakonec jsme po zásahu moudřejšího z dvojice trenérů /tedy mě! :)/ nastoupili do správné vlakové soupravy, která nás téměř 4 hodiny vezla napříč Českou republikou skrz Kolín, Pardubice, Olomouc, Brno a Břeclav až na Slovensko. Cesta probíhala v poklidu, po úvodních rozpacích jsme si každý našli své místo k sezení ve skvěle vybaveném vlaku, který nám nabízel nejen Vánoční trhy na bratislavském náměstíobčerstvení, ale také příhodné stolky pro naše malé kasino. Zatímco trenéři propadli dramatickému duelu v "prší", hráči o kus dále rozjeli pokerové doupě! Do Bratislavy jsme všichni dojeli zdraví, bez ztrát, někteří možná trochu chudší...

   Po příjezdu do hlavního slovenského města jsme si před vlakovým nádražím dali úvodní instrukce, které se alespoň po většinu dne dařilo dodržovat, i proto jsme dosáhli dalšího úspěchu a v lidmi našlapaném centru Bratislavy se nám nikdo neztratil. Vzhledem k tomu, že jsme si v loňském roce slovenskou metropoli vůbec neprohlédli, zvolili jsme letos procházku od nádraží až k Dunaji (který mnozí označovali za Ohři, Labe atd., chválím za znalost Matyho :)). Prošli jsme se kolem sídla vlády SR, kolem prezidentského paláce až pod Bratislavský hrad. Vzhledem k předvánočnímu času jsme též navštívili Vánoční trhy, kde gurmáni ochutnali místní nábřeží Dunaje v Bratislavěspecialitky. Po asi dvouhodinové prohlídce města jsme doputovali pod známí Most SNP. Odtud jsme vyrazili MHD směrem do Podunajských Biskupic, někteří v té době již nebyli mobilní...

   Po příchodu na penzion jsme se rozdělili na pokoje:
dámský pokoj 3P: Pokorná, Pištělková, Pospíšilová
nejslušnější pokoj: Folwarczny, Haldovský, Rusník, Votruba L.
největší pokoj: Adamiczký, Arlt, Matoušek, Poláček, Prošek, Votruba R.
nejhlučnější pokoj: Cerman, Kostelej, Lebduška, Lev

Most SNP   Po chutné večeři, kterou jsme si stejně jako vloni užili v pizzerii přímo pod penzionem, jsme zde shlédli geniální a jedinečnou billiardovou bitvu Arlt vs. Poláček. Nezúčastněným musím říct, že je velká škoda o tohle přijít. Večerka pak proběhla konečně v klidu, za což po ubytovací eskapádě (vy víte!) ještě jednou děkuji nejen já, ale i všichni hosté penzionu Hviezda v Podunajských Biskupicích.

   Ráno jsme měli celkem naspěch, takže po úvodní týmové poradě v 6:30 jsme se na 7 hodinu přesunuli na snídani, najedli se a v 7:50 už jsme seděli v autobuse směrem k hale. K té jsme pak došourali pěšky tak akorát, abychom stíhali úvodní utkání turnaje. Zde si dovolím článek předělit na dvě části, tedy část červenou a bílou - označení, které od pořadatele dostali dva naše celky (zvolili jsme dle tohoto označení štulpny). Týmy jsme nerozdělovali na A a B, tedy výběr nejlepšího (dle našeho názoru) a zbytek... ale spíše tak, aby oba celky byly nějak schopné konkurovat, aby měly defenzivní lídry i ofenzivní kvalitu. Každý z týmů pak prožíval na turnaji trochu jiný příběh.

 

 AFK LoKo Chomutov - červení 

1. Poláček - 4. Kostelej, 5. Haldovský, 10. Cerman (C), 12. Pokorná, 13. Lebduška, 15. Prošek

vs. FŠ RH Moravany U14         0:5 (-)

   S tímto celkem jsme se vloni utkali v základní skupině turnaje U13 v přímém souboji o postup ze skupiny. V zápase nás notně podržel Radek Charvát a pomohla nám i rychlá vedoucí branka Matese Leva. Jenže tentokráte bylo Fanda Lebduška, Kuba Poláček a Alex Cermanvšechno špatně. Rychle jsme prohrávali 0:1 a dlouho se marně snažili o vyrovnání. Nedařilo se nám, nehráli jsme dobře a bylo patrné jak moc nám scházel čas na řádné protažení a týmovou poradu. Hráli jsme zbrkle s míčem, nepřesně v kombinaci a na soupeře jsme nevytvořili vůbec žádný tlak. Naše obrana nefungovala a i proto jsme v závěru udělali ze zápasu exhibici na náš účet, bohužel prohra 0:5 znamenala pro další vývoj turnaje obrovský problém. Náš soupeř totiž o chvíli později prohrál v poměrně jednoznačně vypadajícím utkání 2:0 s celkem, jehož název nám sice vůbec nic neříkal, ale jehož kvality byli očividné a nesporné, DSC Orechová Potoň. Dle výkonu jasný favorit na postup. Vzhledem k tomu, že z pětičlenné skupiny postupovaly jen dva týmy, jsme nesměli v dalších zápasech zaváhat.

 

vs. TJ Horné Saliby         2:0 (2. Cerman, 15. Prošek)

   Do druhého zápasu v turnaji vstoupil červený tým úplně jinak, byl aktivní, napadal soupeře hned při rozehrávce, nedal mu prostor na kombinaci. Nic jiného Nela Pokorná a Jirka Kostelejnezbývalo. Saliby prohráli v úvodním duelu skupiny a bylo jasné, že nás případná další porážka přikurtuje na dno skupiny definitivně. Navíc to naše skóre z úvodního duelu. Hned počáteční aktivita přinášela šance a do sedla nám pomohla i rychlá branka Cermana, kterého do strany uvolnil Jirka Kostelej, Alex prudkou a přesně mířenou střelou poslal LoKo do vedení. Saliby předváděli v úvodu turnaje přes nulový zisk bodů velmi zajímavý futsal a i my jsme poznali jejich sílu. Museli jsme skvěle bránit, bylo jasné, že udržení tohoto vedení je pro nás klíčové. O to větší škoda byla, že se nám dlouho nedařilo vedení pojistit. Až v podstatě závěrečná akce zápasu nám přinesla definitivní jistotu. Kostelej uvolnil Proška, který sám proti brankáři uspěl - 2:0.

 

vs. SDM Domino Bratislava         1:0 (6. Cerman)

   Ve třetím duelu skupiny bylo jasné, že hrajeme o třetí místo ve skupině. Pokud jsme navíc chtěli myslet na postup, museli bychom vyhrát oba zbývající kapitán Alex Cermanduely, a tak jsme do zápasu s domácím Dominem nastoupili odhodlaně a s chutí. Soupeř, který disponoval hráči ročníku 2002 byl fyzicky vyzrálejší, ale v kombinaci jsme byli lepší, v útoku nápaditější. Gól se nám však nepodařilo dát ze hry, ale ze standardky. Po faulu na boku hřiště nacentroval skvěle míč nahrávač dne Kostelej a Cerman jej v letu zasáhl tak skvěle, že se lopta mířící směr šibenice zapadla od tyče do sítě - krásný fotbalový moment a vedení 1:0. To jsme s vypětím všech sil uhráli a po závěrečné hvizdu jsme se mohli radovat. S negativním skóre, ale šesti body jsme šli v ten moment do vedení skupiny. Jenže kdo umí počítat věděl, že musíme uhrát body i v posledním zápase.

 

vs. DSC Orechová Potoň        1:4 (8. Haldovský)

   Do klíčového duelu jsme nastoupili s velkou chutí a motivací, jenže jsme hráli zápas blbec. Soupeře jsme s vědomím, že musíme vyhrát přitlačili k jeho brance a on naopak vědom si, že mu stačí remíza a posléze body s prozatím posledním, poctivě bránil svoji polovinu hřiště a vyrážel do rychlých brejků. Bohužel jsme se nevyvarovali hrubých chyb. První gól soupeře přišel po rozehrávce Nela PokornáPoláčka, který poslal míč Cermanovi, tomu však balon utekl a soupeře jej z poloviny napálil o břevno do branky - 0:1. Za chvíli se Kostelej rozhodl nesprávně pro křižnou rozehrávku z autu, do které vletěl soupeřův útočník a trefil přesně k tyči. Aby toho nebylo málo, v 6. minutě přišel další hloupý gól, soupeř nastřelil naslepo míč z autu směrem před branku, kde si jej zády srazil do branky kapitán Cerman - 0:3. LoKoťáci se nevzdávali, psát o tom, že v utkání byla LoKotka jasně lepším týmem nemá cenu. Kdo neviděl, neuvěří. V 8. minutě vykřesal jiskřičku naděje Haldovský, který přetavil v gól skvělou přihrávku Cermana - 1:3. Jenže další chybu v 8. minutě jsme už dělat neměli, poprvé v zápase dal soupeř branku, při níž nás v ten moment přehrál - 1:4. I v dalším průběhu zápasu jsme byli lepší, Prošek nastřelil tyč, Kostelej břevno, soupeř skvěle bránil, ale neubránil, přesto se již skóre neměnilo. Zmar v našich očích byl jasný, měli jsme postoupit, byli jsme lepší, ale prohra 1:4 znamenala jistotu 3. místa ve skupině a duel o konečné 5. místo.

SKUPINA A
    Z V R P skóre B
1.  DSC ORECHOVÁ POTOŇ 4 3 1 0 9:2 10
2.  FŠRH MORAVANY U14 4 3 0 1 10:4 9
3.  AFK LoKo CHOMUTOV červení 4 2 0 2 4:9 6
4.  SDM DOMINO BRATISLAVA 4 1 1 2 6:7 4
5.  TJ HORNÉ SALIBY 4 0 0 4 1:8 0

o 5. místo

vs. ŠK Vrakuňa Bratislava        3:2 (9. Lebduška, 11. Cerman, 12. Prošek)

   V duelu s dalším bratislavským klubem a zároveň účastníkem 2. nejvyšší žákovské soutěže na Slovensku jsme měli v paměti duel bílých ze základní skupiny (dostaneme se k němu v dalším pokračování článku). Jenže na týmu bylo znát jak moc je zklamaný z vyřazení ve skupině a úvod zápasu byl z naší strany bez šťávy, ledabylí, jako bychom se vrátili zpět na začátek turnaje. Ani ne po pěti minutách jsme prohrávali 0:2 a začínalo to smrdět další kanonádou v naší síti. Kluci se nicméně dokázali zvednout a v průběhu patnáctiminutového zápasu vyhlášení výsledkůskvěle otočili nejen svůj výkon, ale i celkový obraz hry. Zatímco v prvních 7 minutách to vypadalo jednoznačně pro Vrakuňu, od poloviny zápasu bylo patrné, že jsme do Bratislavy nepřijeli na výlet, že budeme bojovat. První vlaštovkou našich nadějí se ukázala tečovaná střela Lebdušky, který už do té doby jednu šanci měl, teď se k němu obrátilo štěstí čelem a bylo sníženo. Že jsou mladíci z Chomutova zpět v duelu pak ukázala nádherná kombinace celé čtyřky, která byla v tu chvíli na hřišti, a její finále obstarali ve střelecké pozici ještě přihrávající Prošek a do zcela odkryté branky zakončující Cerman. O minutu později pak v euforii hrající LoKo poslal do vedení levačkou k tyči pálící Prošek - obrat byl na světě.

   Červený tým si tak na turnaji připsal tři vítězství a dvě porážky. Bilance, no... lepší průměr. Jenže při detailním pohledu na tým lze vystoupení červených na turnaji považovat za úspěšné a já jsem s ním spokojený. První utkání jde tak trochu na vrub hektického startu. Ne že bych omlouval prohru 0:5, ale stalo se. V dalších třech vítězných duelech jsme byli vždy zaslouženě odměněni za větší futsalovou kvalitu. Pravda, při přesnější mušce mohlo býti skóre zápasů v náš prospěch i vyšší. A prohrané utkání s Potoní? Škoda, veliká. Myslím si, že bychom se neztratili ani v medailových bojích, věřím, že by to "cinklo". Jenže nám bohužel nebylo přáno.

 

 

 AFK LoKo Chomutov - bílí 

1. Poláček - 3. Adamiczký, 7. Folwarczny, 8. Matoušek, 9. Arlt, 11. Rusník (C), 14. Lev

vs. FK AŠK Slávia Trnava         1:1 (5. Folwarczny)

   Bílí začali turnaj úplně jinak než červení kolegové. Možná zafungovalo interní varování, protože bílí v základní skupině vždy nastupovali ihned po zápase útočný tandem David Folwarczny a Pepa Adamiczkýčervených. Varování v podobě prohry 0:5, kterou schytali kolegové, fungovalo výborně. Bílí byli po celé utkání jednoznačně lepší. Do vedení je dostal pohotovou dorážkou Folwarczny, který hlavou vstřelil vůbec náš první gól na turnaji. Jenže to nestačilo. Trnava z vpodstatě jediné větší šance srovnala a remíza pro ni byla jistě zlatým výsledkem. Přes dobré herní vystoupení byla bodová ztráta z tohoto duelu jak se později ukázalo fatální. Tři body mohl v závěru přiřknout bílým opět David Folwarczny, jenže ve vyložené šanci zcela sám před brankou zazmatkoval a zakončení levou nohou nezvládl. Bodík byl z tohoto duelu trochu málo. Zápas odehráli kluci jen s jediným hráčem na střídání, Dominik Arlt v tu chvíli ještě "operoval ruku" :).

 

vs. ŠK Vrakuňa Bratislava         2:4 (6. Adamiczký, 7. Arlt)

   Jak, alespoň herně, dobře začal turnaj pro bílé, tak se vše rázem měnilo ve velkou komplikaci. Proti Vrakuni zcela vyhořela celá defenziva bílého týmu a po prvních dvou Lukáš Rusník v souboji o míč, v pozadí Dan Matoušekakcích soupeře vedli Bratislavané rychle 0:2. Jenže naši borci se chytili individuální akcí Adamiczkého, který skvělou ranou na zadní tyč snížil a o minutku později vybojoval míč pro Arlta, který při svém prvním pobytu na slovenské palubovce, pohodlně uklidil míč do sítě. Vše vypadalo naprosto skvěle a měli jsme stále více než polovinu hrací doby před sebou na to, abychom dokonali obrat v utkání. Jenže jsme v dalším průběhu zápasu hořeli v koncovce, naopak hráči Vrakuni byli před naší brankou nekompromisní a dvěma góly nakonec strhli vítězství na svoji stranu. Po dvou zápasech, ve kterých byli bílí LoKoťáci ve hře o body a herně hráli možná zajímavější fotbal než kolegové v červeném, měli na svém kontě jen bod a před sebou zápasy s nejtěžšími soupeři.

 

vs. FK Lokomotiva Volkswagen Devínská Nová Ves         0:1 (-)

   V duelu s velice vyspělým futsalovým soupeřem byli LoKoťáci, vědomi si své nepříjemné situace, pod tlakem. S ním však naložili velice dobře a většinu utkání byli lepším týmem. Připisovali si šanci za šancí, ale nedařilo se jim překonat kapitán Lukáš Rusník tleská pohotovému zakončení Davida Folwarcznyhoskvělého brankáře soupeře. Ten, ač nakonec nebyl vyhlášen nejlepším gólmanem turnaje, byl jasnou oporou svého týmu, který posléze dotáhl až k penaltovému rozstřelu ve finálovém duelu. Ale zpět k zápasu. Klíčový moment utkání, ve kterém jsme se hnali za tříbodovou vidinou a dramatizací situace ve skupině, přišel poté, co po dalším skvělém zákroku brankáře zkoušel míč vyšťourat Adamiczký. Za své počínání v brankovišti však viděl žlutou kartu, která dle turnajových pravidel znamenala dvouminutové vyloučení (jediné na turnaji). Oslabení zvládala defenzivní dvojice Rusník - Lev a na hrotu operující Arlt skvěle a soupeře za minutu a půl nepustila ke střele, aktivně jsme napadali, ve třech získali roh, dokonce měli šanci. Soupeře jsme blokovali, neměl šanci... až půl minuty před návratem, jsme se špatně posunuli, Rusník nechal zcela volného hráče před brankou a ten prostřelil jediným gólem zápasu Poláčka. Adamiczkého hloupost nás stála hodně, šance na postup byla v trapu.

 

vs. FŠ RH Moravany U15         0:1 (-)

   V posledním utkání nastoupili bílí proti Futbalové škole Róberta Hanka U15, pozdějšímu vítězi turnaje. Moravanským jsme byli opět zcela vyrovnaným Maty Levsoupeřem, hrálo se utkání nahoru dolu. Ke čtvrtému místu jsme potřebovali alespoň bodovat (za předpokladu prohry Slávie Trnava), jenže to se nepovedlo. Soupeř, na rozdíl od nás, dokázal dostat "kulatý nesmysl" do sítě. My jsme nebyli schopni skórovat. Velké zklamání ve tvářích hráčů korespondovalo s pocity trenérů. Bohužel. Výsledky hovořili za vše, nedařilo se střelecky. Když už jsme dali dvě branky s Vrakuňou, selhali jsme totálně v obraně. Dostat o branku méně, vstřelit o branku více, mohli jsme hrát alespoň o 7. místo. Ve skupině jsme nebyli nejhorším týmem, spíš utrápeným. Čekalo nás utkání o čest, o 9. místo.

SKUPINA B
    Z V R P skóre B
1.  FK LOKOMOTIVA VOLKSWAGEN DEVÍNSKÁ NOVÁ VES 4 4 0 0 7:1 12
2.  FŠRH MORAVANY U15 4 3 0 1 5:3 9
3.  ŠK VRAKUŇA BRATISLAVA 4 2 0 2 9:9 6
4.  FK AŠK SLÁVIA TRNAVA 4 0 1 3 5:9 1
5.  AFK LoKo CHOMUTOV bílí 4 0 1 3 3:7 1

 

o 9. místo

vs. TJ Horné Saliby         5:2 (1. Folwarczny, 2. Adamiczký, 5. Matoušek, 8. Folwarczny, 13. Arlt)

   Zápas o poslední příčky v turnaji měl zcela jednoznačný průběh. Hned v první minutě předvedli LoKoťáci nádhernou kombinaci, kterou přetavil v dokonalost přihrávku před odkrytou branku Arlt, Folwarczny nemohl nedat - 1:0. Než jsme se doradovali, druhou branku trefil z Rusníkovi přihrávky Adamiczký. V 5. minutě se pak právě po Adamiczkého přihrávce z voleje trefil i Matoušek a bylo hotovo. Na soupeřovo snížení po naší špatné komunikaci v obraně okamžitě odpověděl druhým gólem v zápase Folwarczny a přeci jen vykřesal jiskřičku naděje, že by vstřelil svůj hattrick, o kterém nám vyprávěl již od nástupu do AFK LoKo bílívlaku v Chomutově. Soupeř ve 13. minutě ještě jednou snížil, ale přišla další rychlá odpověď Arltem a definitivní tečka za utkáním. Horné Saliby předváděli na turnaji poměrně solidní fotbal. I diváci se na tribuně podivovali, že s tak pěknými výkony skončili poslední. Turnaj byl hodně vyrovnaný, v podstatě každý mohl porazit každého, Saliby však neudělali ani jeden bod. My jsme v utkání o 9. místo konečně zahráli dle představ, krásné kombinace, útok za útokem a především produktivita, góly, koření fotbalu.

   9. místo bych dříve považoval za veliký neúspěch. O úspěchu rozhodně hovořit nemůžeme, ale poslední zápas ukázal, že si mužstvo sedlo a už ve skupině, která byla dle finálových výsledků asi těžší, než skupina A, jsme se se všemi porvali se ctí. Škoda.

KONEČNÉ POŘADÍ TURNAJE - U15 CUP 2016 - BRATISLAVA (hala Slovnaft)
1.  FŠ RH MORAVANY U15            
2.  FK LOKOMOTIVA VOLKSWAGEN DEVÍNSKÁ NOVÁ VES          
3.  FŠ RH MORAVANY U14            
4.  DSC ORECHOVÁ POTOŇ            
5.  AFK LoKo CHOMUTOV červení            
6.  ŠK VRAKUŇA BRATISLAVA            
7.  SDM DOMINO BRATISLAVA             
8.  FK AŠK SLÁVIA TRNAVA            
9.  AFK LoKo CHOMUTOV bílí            
10.  TJ HORNÉ SALIBY            

---výsledkový přehled a statistiky---

SKUPINA A
    Z V R P skóre B
1.  DSC ORECHOVÁ POTOŇ 4 3 1 0 9:2 10
2.  FŠRH MORAVANY U14 4 3 0 1 10:4 9
3.  AFK LoKo CHOMUTOV červení 4 2 0 2 4:9 6
4.  SDM DOMINO BRATISLAVA 4 1 1 2 6:7 4
5.  TJ HORNÉ SALIBY 4 0 0 4 1:8 0
SKUPINA B
    Z V R P skóre B
1.  FK LOKOMOTIVA VOLKSWAGEN DEVÍNSKÁ NOVÁ VES 4 4 0 0 7:1 12
2.  FŠRH MORAVANY U15 4 3 0 1 5:3 9
3.  ŠK VRAKUŇA BRATISLAVA 4 2 0 2 9:9 6
4.  FK AŠK SLÁVIA TRNAVA 4 0 1 3 5:9 1
5.  AFK LoKo CHOMUTOV bílí 4 0 1 3 3:7 1
SEMIFINÁLE
A1B2 DSC ORECHOVÁ POTOŇ - FŠRH MORAVANY U15 0 : 3  
B1A2 FK L. V. D. NOVÁ VES - FŠRH MORAVANY U14 2 : 0  
zápasy o konečné umístění
o 9. TJ HORNÉ SALIBY - AFK LoKo CHOMUTOV b 2 : 5  
o 7. SDM DOM. BRATISLAVA - FK AŠK SLÁVIA TRNAVA 7 : 0  
o 5. AFK LoKo CHOMUTOV č - ŠK VRAKUŇA BRATISLAVA 3 : 2  
o 3. DSC ORECHOVÁ POTOŇ - FŠRH MORAVANY U14 1 : 2  
FINÁLE FŠRH MORAVANY U15 - FK L. V. D. NOVÁ VES 2 : 1 po pen.  

Nej. brankář:
D. Jenduršák (Moravany)

Nej. hráč:
F. Palkovič (Devínská Nová Ves)

Nej. střelec:
M. Tomaga (Moravany)

místo konání: Sportovní hala Slovnaft - Bratislava

 

AFK LoKo reprezentovali:

červení:

Poláček - Kostelej, Cerman, Lebduška, Haldovský, Prošek, Pokorná

bílí:

Poláček - Rusník, Adamiczký, Folwarczny, Matoušek, Lev, Arlt

trenér: Lukáš Votruba, asistent trenéra: Radek Votruba

 

TABULKA STŘELCŮ TÝMU GÓLOVÉ ASISTENCE TÝMU
1. CERMAN Alex červení 3 1. KOSTELEJ Jiří červení 4
  FOLWARCZNY David bílí 3 2. ADAMICZKÝ Josef bílí 3
3. ADAMICZKÝ Josef bílí 2   ARLT Dominik bílí 2
  ARLT Dominik bílí 2   PROŠEK Vladimír červení 2
  PROŠEK Vladimír červení 2 5. CERMAN Alex červení 1
6. HALDOVSKÝ Jakub červení 1   FOLWARCZNY David bílí 1
  LEBDUŠKA František červení 1   RUSNÍK Lukáš bílí 1
  MATOUŠEK Daniel bílí 1        

U15 AFK LoKo Chomutov v Bratislavě

   Celkové hodnocení turnaje... bereme to s nadhledem. Určitě bych radši, bezdomovci z bratislavského nádražíabychom soupeře jednoznačně přehráli a turnaj ovládli, jenže naše výkony na to nestačili. Červení určitě mohli hrát i přes nepovedený vstup do turnaje o medaile, ale v klíčovém zápase si vybrali kopec smůly. Bílí bohužel nehráli v průběhu turnaje dle svých možností, které naznačili až v posledním zápase. Bohužel trpěli na slabou produktivitu i pravděpodobně kvalitnější skupinu.

   Jako příprava na LoKo CUP posloužil turnaj dobře. Právě poslední, námi pořádaný, turnaj je silně kvalitně obsazen a bude testem fyzické, morální i technické kvality. Věříme, že na turnaji nabyté zkušenosti přetavíme v dalšímspánek, zdravá to věc zimním zápolení a třeba se nám zadaří zase nějaké to halové zlatíčko :).

   Po skončení turnaje se mohli chlapci a děvčata vyřádit i nákupně, v obchodním centru Avion na okraji Bratislavy jsme strávili zbytek odpoledne a večera. V jedenáct hodin večer jsme se pak usadili ve vlakové soupravě, která nás odvezla ze Slovenska a napříč republikou nás během noci dopravila do Ústí nad Labem. Zde jsme únavou zdecimováni přečkali půlhodinku, přesedli na poslední vlak a po 7 hodině jsme už každý mířili po svém do pelíšků.

   Našli se i tací borci, kteří mě přemlouvali, abychom se v únoru do Bratislavy vrátili na turnaj U14 (2003 a mladší), že tento určitě vyhrajeme... no... uvidíme.

Report ze Slovenska zpracoval trenér L.Votruba

 

PS: Ráďo... ??

Radek prase