Jdi na obsah Jdi na menu
 


"Stará garda" si připsala druhé vítězství!

29. 10. 2011

  K blížícímu se konci podzimní části sezóny se uskutečnilo další exhibiční utkání mládežníků LoKo proti "staré gardě", která byla opět tvořena trenéry mládeže.

mužstvo trenérů   V sestavě mládežníků se objevili vybraní hráči dorostu (mladší dorost + hráči, kteří na podzim odkopali minimum minut) a dva starší žáci.

   Od úvodu utkání byla jasná zkušenost na straně gardy a rychlost a dravost v podání dorostenců. Těm ale vytrvalost nevydržela po celou dobu zápasu, naopak hráči gardy začali v průběhu utkání až nečekaně snadno dominovat. V úvodním náporu se skvěle prezentoval Uhlíř, jehož ránu zastavilo břevno Zichovi branky. Už ve 4. minutě se ale skóre měnilo. Faul Möbiuse na Štěrbana ml. potrestal z penalty Chýle 1:0. Šance se naskytla i na druhé straně. Přečíslení 6 na 2 dokázali dorostenci vyřešit dobře a Russo postupoval sám navýběr mládeže brankáře Rosu, který jej však vychytal. Jinak se ale dorostenci k Rosovi příliš nepodívali. Naopak na druhé straně jsme neproměnili řadu šancí. Ve 24. minutě zvýšil na 2:0 pěknou střelou o tyč Maršálek. Poté nám jednu branku rozhodčí neuznali pro údajný ofsajd. V poločase tak vedla garda 2:0.

   Ve druhé půli zanevřeli oba celky na obranu a více se útočilo. Ve 34. minutě (zápas se hrál na 2* 30 minut) zvýšil pohodlně Láďa Štěrban už na 3:0. Ve 40. minutě mohli skórovat i dorostenci, jenže gólovou střelu Fibricha zastavil stoper Votruba, Rosa zasahovat nemusel. Poté jsme zvýšili na 4:0 Chýlem. Další dobrý zákrok Rosy přišel v 55. minutě, kdy na brankové čáře vyškrábl míč po střele Zavadila. Garda si tak připsala druhé vítězství (poprvé v červnu 3:0).

  

 Obrazek STARÁ GARDA 4 - 0 výber dorostu a st. žáků Obrazek

                                                   (2:0)

 

Branky: 4. (P) a 49. Chýle, 24. Maršálek, 34. L. Štěrban ml.

Rozhodčí: Malcovský (bez karet); diváků: 15

sestava st. gardy:

Rosa - L. Votruba - Charvát, Balík, R. Votruba - ?, L. Štěrban ml., Uhlíř, Folwarczny - Chýle, Maršálek

hokejově dostřídávali: L. Štěrban st., Rektor

trenér: M. Štěrban

sestava "mládežníků":

Zich - Möbius (C), Germek, Franta, Zavadil - Fibrich - Kalčev (Chmelan), Zikán (Hampl), Russo - Thöma (Soukup), Chmel (Jireček)