Jdi na obsah Jdi na menu
 


Diváci se bavili, stará garda porazila starší žáky 3:0

19. 6. 2011

  Starší žáci se rozloučili se sezónou 2010/11 exhibičním utkáním proti "staré gardě", která byla většinově tvořena trenéry mládeže na LoKo, popřípadě členy vedení.

V sestavě žáků se objevili někteří hráči končícího ročníku ´96 doplnění o čtveřici dorostenců, kterým na jaře na LoKo "pšenka nekvetla". Dále se v našem dresu objevili hráči Údlic, kteří nám zjara vypomohli v KP.

Utkání začalo ve "velkém tempu" :D a od úvodních momentů docházelo k ostrým střetům. V tom prvním sestřelil, bez povšimnutí sudího, Lukáš Votruba Gruncla. Naopak na druhé byl rozhodčí přesný a odpískal faul Krále na Folwarcznyho. Rozehranou standartku zakončil hlavou Chýle, ve třetí minutě 1:0 pro gardu. Utkání hrané na 2*25 minut pokračovalo v kombinacích, avšak pouze k pokutovému území. Garda si vzadu vše spolehlivě hlídala. Ke střele ze 20 metrů se tak dostal pouze Jireček (metr nad). Gardě pak chyběla finální přihrávka, v řadě dobrých možností. Nepřesně pálil v dobré pozici Uhlíř (cca 16 metrů nad :D), v další dobré možnosti si pak před vápnem překáželi Tichý s Láďou Štěrbanem mladším. V poločase tak 1:0 pro gardu.

Druhý poločas však překonal první půlku. Hrál se hezčí a rychlejší fotbal, do tlaku se dostávali jak mladíci, tak i zkušenější... :)... Skóre však stále zůstávalo na stavu 1:0. Kolem 40. minuty žáci zavřeli gardu kolem pokutového území, zakončit však nedokázali. Po jednom z brejků našel Tichý přihrávkou Štěrbana a ten chytrou technickou střelou zvyšoval na 2:0. Nadšení diváci pak viděli ještě jeden gól. Takzvaná prezidentská tečka přišla v 52. minutě, kdy se po pěkné kombinaci prosadil pan Petr Tichý. Přes značnou snahu výborného Radimského míč doskákal do sítě - 3:0. Po závěrečném hvizdu přišlo hromadné focení a děkovačka. A pak penalty...

V nich mladící často předčili své starší kolegy. Hned v první penaltě nádherně uspěl nejmladší hráč zápasu. Mladší žák Denis Vondráček proměnil vskutku nádherně (šibenice - kontakt míče s tyčí i břevnem). Naopak na naší straně nedal Uhlíř... a tak se pokračovalo dále a dále... těžko říct, kdo nakonec v penaltách vyhrál... každopádně za zmínku stojí tři pokusy o "Panenkův dloubák" (všechny na straně gardy a všechny neúspěšné, Radimský chytil).

Věříme, že na další podobnou exhibici nebudeme muset čekat další 3 roky. Tak dlouho se utkání s trenéry nekonalo!

  

 Obrazek STARÁ GARDA 3 - 0 Starší žáci Obrazek

                                                       (1:0)

 

Branky: 3. Chýle, 43. L. Štěrban ml., 52. Tichý

Rozhodčí: Malcovský (bez karet); diváků: 100

sestava st. gardy:

Rosa - Lisák, L. Votruba, M. Štěrban - Haldovský - Charvát, L. Štěrban ml., Tichý (C), Folwarczny - Chýle, Maršálek

hokejově dostřídávali: B. Uhlíř, Rektor, Prošek, Chlan, Karbaš

trenér: Štěrban Ladislav st.

sestava "žáků":

Radimský - Žbánek, Franta (C), Král - Soukup - Chmelan, Šťastný, Hašek, Plos - Hrach, Gruncl

hokejově dostřídávali: Záboj, Jireček, D. Vondráček 

trenér: Votruba Radek