Jdi na obsah Jdi na menu
 


Trenéři porazili výběr dorostu i potřetí, úřadoval "Collina"!

16. 6. 2012

K závěru letošní sezóny se na LoKotce opět utkal výběr trenérů pod kricím názvem "stará garda" proti výběru dorostu. Dorostenci však nenastoupili zdaleka v nejsilnější možné sestavě. Důvodem byl fakt, že hráli o den později poslední zápas 1. A třídy, který jen nakonec poslal do KP.

   V sestavě mládežníků se tak objevili i hráči starších žáků, nebo borci, kteří v sezóně odkopali minimum minut či nenastoupili vůbec.

   Zápas byl od úvodu vyrovnaný a šance se v prvním poločase zrodily na obou koncích hrací plochy. Dorost podržel ve dvou stoprocentních šancích gardy brankář Schönfeld. Poprvé po centru Radka Votruby a milimetrové hlavičce jeho spoluhráče vykopl na garda.jpgposlední chvíli míč špičkou kopačky na roh. Podruhé po podobné akci. I dorost si však vytvořil několik slibných možností. Nejblíže skórovaní byl minutu před pauzou, kdy si právě asistent u dorostu Radek Votruba málem srazil míč do vlastní branky.

   Ve druhé půlce šancí přibylo. Na obou stranách. Za žáky mohl skórovat Šťastný, ale jeho střelu z úhlu jistil Rosa. Garda stále nemohla překonat dobře chytajícího Schönfelda, před kterým obranu dobře řídila netradiční dvojice stoperů Radimský - Jireček. První gól přišel z trestného kopu. Zkušenosti prokázal Martin Chýle, když trestný kop poslal krásně přes zeď. Schönfeld si na míč sáhla, ale nedokázal jej vytěsnit z prostoru branky. Dorostenci pak měli obrovskou šanci vyrovnat, když se po zmatku ve vápně dostal k míči na penaltě Posejpal, jenže ve vyložené šanci minul. Pět minut ped koncem zápasu hraného na 2*35 minut zaúřadoval sudí Jan Collina Malcovský, který nabídl gardě penaltu. Tu s přehledem proměnil trenér starší přípravky Pepa Maršálek.

    Jako již tradičně se v utkáních proti gardě dorostu nedaří střelecky, ve třech zápasech ještě nedali branku. Také platí, že pokaždé vítězí garda v zápase a dorostenci v penaltách.

  

 Obrazek STARÁ GARDA 2 - 0 výber dorostu a st. žáků Obrazek

                                                (0:0)

 

Branky: 59. Chýle a 64. Maršálek (P)

Rozhodčí: Malcovský (ŽK: 0:1 (Radimský), ČK: 0:0); diváků: 50

sestava st. gardy:

Rosa - L. Votruba (C) - M. Štěrban, Balík, Lisák - Folwarczny, L. Štěrban ml., Chýle, Uhlíř - Maršálek, Radek ?

hokejově dostřídávali: Zídka, R. Votruba, Rektor

trenér: L. Štěrban st.

sestava "mládežníků":

Schönfeld - Möbius, Radimský (C), Jireček, Franta - Šťastný, Kalčev - Chmelan, Gruncl, Hampl - Posejpal

hokejově dostřídávali: Štol, Chmel, Záboj