Jdi na obsah Jdi na menu
 


2011-12: Odchovanec Möbius: Na první zápas se těším jak malej kluk na ježíška!

28. 2. 2012

mobius.jpg

  Tomáš:

Ahoj Tomáši.

Máme necelý měsíc před startem jara, my se však v úvodu vrátíme zpět do tvých začátků.... jak si se vůbec k fotbalu dostal, kdo tě k němu přivedl... a co považuješ za svůj dosavadní největší úspěch...?

Ahoj, moc si toho z minulosti nepamatuju. Jenom to, že mě k fotbalu přivedli rodiče jako malého kluka :) (asi abych se nenudil doma). Největší úspěch? no :D Asi to, že zatím pořád hraju a čas na hřišti je pořád ještě delší než na lavičce :)

Obrazek

  Tomáš:

K rozhorvoru si tě vybrali sami spoluhráči. Co si říkal na to, že si uspěl v konkurenci a co tím dle tvého názoru tým sleduje?? :D

Vážně nevím čím jsem si tohle zasloužil :D Asi jen chtějí znát můj osobní názor na náš tým :)

Obrazek

  Tomáš:

Dobrá... v rozhovoru se spíše zaměříme na zimní přípravu, která se chystá ke svému finiši, jak bys ale zhodnotil uplynulý podzim?

Podzimní část byla skvělá :) Záčátky sice byly kostrbaté ale po chvíli jsem se trochu sehráli a šlo to :) Odráží se to také na naší pozici v tabulce! :) Ale určitě nestačí jenom čekat, že to teď všechno půjde samo ... musíme všichni ještě pořádně máknout :)

Obrazek

  Tomáš:

Co zimní příprava? Patříš k hráčům kteří ji milují nebo naopak?

Jestli je na světě někdo, kdo jí miluje, tak bych ho rád poznal :D Zimní přípravu beru jako normální "obyčejnou" součást toho všeho co k fotbalu patří :) Je samozřejmě důležité si přes zimu udržet či ještě zlepšit fyzičku a myslím, že se spíše řadím k těm, kterým nevadí.

Obrazek

  Tomáš:

Na zimním turnaji v Bílině, kterým si zpestřujete přípravu, se týmu začalo dařit až v posledních zápasech... prozatím ale dostáváte dost branek... kde je podle tebe největší problém?

Je to hlavně tím, že v tomto složení nejsme úplně zvyklí a ještě se s klukama potřebujeme sehrát, přebírat za sebe hráče a řádně se doplňovat. Další role je určitě menší důraz - to se ale určitě do začátku sezony změní :) A v neposlední řadě je to také (nechci říct, že vždycky ani nic na ten způsob) horší návrat ze záložních řad ... do útoku se ženou všichni ale všem už se nechce zpátky. Ale věřím, že do začátku sezóny tyhle nedostatky odstraníme.

Obrazek

  Tomáš:

Na podzim si prakticky pokaždé nastupoval na pozici pravého obránce, ale během přípravy si se přemístil na post stopera. Jak ti tato změna vyhovuje?

Ten post obnáší úplně něco jiného... pokud na stoperovi budu muset zůstat tak se tomu pokusím co nejlíp přizpůsobit a samozřejmě podávat co nejlepší výkony, ale právý obránce je to co bych chtěl hrát. Hra na straně mi vyhovuje víc a hlavně se nedostanu do tolika hlavičkových soubojů ve kterých většinou prohraji :D.

Obrazek

  Tomáš:

O víkendu jste pořádali halový turnaj v Kadani, který se až na drobnosti dost vydařil. Jak ti vůbec vyhovují halové turnaje jako doplněk přípravy a jak bys zhodnotil LoKo CUP z výsledkového pohledu "A" týmu?

V hale hraji moc rád. Všechny halové turnaje se snažím maximálně odmakat a i samotná hra v hale mě baví. Loko Cup (z pohledu mého týmu) se nevydařil hlavně proto, že se na nás 3 hráči vykašlali... To znamenalo že, jsme měli pouze 2 obránce. Radek (pozn. Votruba, trenér) občas stáhl Fíbu a vystřídal Radka (pozn. Vláška, obránce), který měl problémy s kolenem, takže já jsem střídat nemohl a všechny výkony pak nebyly úplně 100%... i když sem se snažil. A hlavně jsme si pokazili začátek turnaje prohrou s (posledními) Údlicemi a Mlékárnou Braňany.

Obrazek

  Tomáš:

Takže se dle tvého názoru dal uhrát lepší výsledek?

Určitě! :)

Obrazek

  Tomáš:

V neděli máte možnost nápravy. Hraje se třetí a finálový turnaj ZLHK. Máte to zatím slibně rozehrané, druhé místo... ztráta 5 dobů na první béčko. Jaké jsou cíle týmu?

5 bodů je hodně a vzhledem k tomu že náš "B" tým je opravdu silný... pochybuji, že by prohráli tolik zápasů abychom se dostali před ně ... :// Takže jako realista to vidím na to udržet 2. místo a předvést co nejlepší zápas proti "béčku" :)

Obrazek

  Tomáš:

Dobrá... nechme přípravu.... Blíží se start jarní části sezóny... jak moc se těšíš na start mistráků a jak vidíš úvodní zápas, ve kterém budete hostit Cítoliby?

Na první zápas se těším jak malej kluk na ježíška :D Máme výhodu domácího prostředí a já věřím ve výhru. Určitě to nebude lehký zápas ... ale my to zvládnem !! :)

Obrazek

Dobře. Přesto, že A třídu vedete, rozdíli na čele jsou minimální... pokud dvakrát prohrajete, můžete být klidně sedmí... jak dle tvého názoru dopadnete a jaké jsou tvé osobní cíle pro jarní část sezóny?

Rozdíly jsou bez diskuze minimální ... ale když se vyhneme zbytečným ztrátám bodů jako na podzim, tak bychom mohli i postoupit :) Nevím jak zbytek týmu, ale já věřím tomu, že na to máme! :)

Obrazek

Dobře, co bys na závěr vzkázal fanouškům a co bys popřál pro jaro celému týmu?

Fanouškům určitě to aby nás přišli podpořit na co nejvíce zápasů, protože před publikem se vždycky hraje lépe :) Týmu přeji úspěch v soutěži, na turnajích a hlavně! .. udržet si tu dobrou partu co tu máme !!!!! :)) A nenechat si jí od nikoho rozes**t :)

Obrazek

Rozhovor sepsán 28. února 2012.

Lukáš Votruba