Jdi na obsah Jdi na menu
 


2009-2010: Váš rozhovor: Lukáš Votruba

7. 4. 2010

V minulém týdnu jste si zvolili prvního respondenta pro rozhovor:

 

 

Lukáš Votruba

 

 

 Marcelíno:  Lukáš:

1) Luky, chtěl by si se ještě od trénování vrátit k hraní?

2) Baví tě trénovat?

1) K hraní bych se vrátit určitě chtěl, jen nevím jak je to reálné... uvidíme...

2) Trénovat mě baví. Ikdyž se mi před sezónou do toho vůbec nechtělo. Jsem rád, že moje rozhodnutí bylo ANO ... baví mě to a je to nová zkušenost, fajn zkušenost.

 Obrazek

 Páťa:  Lukáš:

Jaké máte ambice (co se týče předvedené hry a umístění) se staršími žáky do druhé poloviny soutěže?

No, reálně hrajeme s Ervěnicemi o 6. místo. Kluci by ale chtěli alespoň na místo páté, ale ta bodová ztráta je velká. Já a celý tým ale uděláme všechno proto, aby se ten sen o 5. místě splnil, pokud ne, tak nevadí.

Co se týče hry mám neustále výhrady, ale pracujeme na tom. Na podzim to bylo horší, ani první jarní zápas (vs. Kopisty 2:1) se mi herně moc nelíbil. Přátelák v Ostrově (1:1) už byl herně vynikající a myslím, že jsme v tom pokračovali v Kryrech. Jde o to, jak dlouho nám to vydrží...

 Obrazek

 Michal:  Lukáš:

Jaké umístění je podle tebe reálné pro tuto i příští sezónu (ročníky 96 a 97)? Budeš v ní u starších žáků pokračovat? Chtěl bys pokračovat s 96´kama až do dorostu? Díky

Pro tuto sezonu si myslím, že skončíme 6. Chtěli bychom víš, ale zbytečné ztráty z podzimu nás brzdí. Příští sezónu se zatím neumím moc představit. Zůstanou tu kvalitní hráči ročníku 96, máme nějaké hráče ročníku 97 a 98 v kádru již teď, ale určitě bychom rádi ještě posílili. Co se týče umístění se teď odhadovat nedá. Pokud uděláme dost bodů k záchraně na podzim, můžeme se na jaře koukat víš. S 96kami do dorostu bych šel rád a doufám, že nám to bude umožněno, nezáleží to však jen na mě.

 Obrazek

 Toschima:  Lukáš:

Jaký umístění by sis přál?

Už sem asi odpovídal. Já bych si přál postupovou příčku, ale to je momentálně nereálné. Na podzim jsme ztratili zbytečně některé body a teď nás to může mrzet. Jinak jsem ale s umístěním vzhledem k okolnostem spokojen.

 Obrazek

 f(F)anda:  Lukáš:
Zrovna sem čet na stránkach chlapů něco o tom nenasazovani mladejch za béčko mužů ... co si o tom myslíš ty, proč vůbec za chlapy nehraješ a myslíš, že kdybys neskončil - hrál bys?

No je pravda, že když koukám na sestavy "B" mužů, tak tam moc nedávných dorostenců není, ale já nejsem osoba, která by to měla hodnotit. Podle mě by ale mladí šanci dostávat měli a pravidelně. Pokud na to nemají, tak ať se spadne do B třídy, ale hodně hráčů hraje 2* pomalu 90 minut a něktří jdou na 5 minut. To mi nepřijde správné ani pro ty kluky co trénujou a nehrajou... ale jak říkám, já to neovlivním ... je to jen můj názor.

Nehraju protože bych asi dopadl podobně, navíc mám školu, trénování, pískání... no a abych někde seděl 90 minut + cestování a tak. to ti prostě zabere půl dne a když pak ještě nehraješ - a na to nemám čas... hrál bych určitě hrozně rád, ale momentálně to reálné není, navíc ani nevím jak je na tom moje fyzička (spíš asi nic moc)... uvidíme příští sezonu :) 

 Obrazek

 Co je vám do toho:  Lukáš:
Co si myslíš o názoru že jeden tým dorostu je akorát a někteří nechápou proč máme dva? Jsi pro jeden dorost nebo dva?

Podle mě je jeden dorost málo. Pro starší žáky, kteří jdou do dorostu je ten skok obrovsky těžký. Pokud bude jeden dorost nedostanou tolik prostoru jako při dvou dorostech a potom nebudou hrát, potažmo skončí. Měl by být mladší a starší dorost. Aby hráli všichni a dlouho ... ne 5 minut. Ale každý si těch minut na hřišti musí vážit a udělat vše co je v jeho silách, to mi letos nepřijde.

Škoda, že se neudržel KP, pád do OP by byl katastrofou pro celou mládež!

 Obrazek

 Pája:  Lukáš:

Co si myslíš o ZLSK Dorotu ??

 Z naší strany (A tým)

No Pavle... podle mě katastrofa.... největší favorti vyhoří jak papír... bez přístupu, bez bojovnosti... i ta fotbalová kvalita ze skupiny vymizela ... prostě hrůza! To, že ste byli poslední - dobře stane se! Ale nedojít si ani pro ceny, to už byla fakt ostuda! No prostě, slušně řečeno, se vám to nepovedlo!

 Obrazek

 Fíca:  Lukáš:
Na jakém místě si myslíš že skončí dorost A??a myslíš si že bude hrát o záchranu?a ještě jedna otázka co se ti na A dorostu nelíbí

Luky promiň, ale já začnu obráceně - nelíbí se mi toho hrozně moc. Vy prostě neděláte pro vítězství všechno, nepodřídíte svůj program fotbalu (diskotéky apod.), navíc ani na hřišti dotoho nedáte všichni všechno... prostě dokud nebudete tým, kterej táhne za jeden provaz tak to bude špatný. Nevim na jakém místě skončíte, ale o záchranu podle mě hrajete už od 5. kola, akorát jste si to nepřiznávali. Navíc máte blbej los a kde ty body chcete dělat, to fakt nevim. Zvednout by to měli fotbalisti jako ty. Asi byste si o tom měli promluvit, ale to už je vaše interní záležitost! Jen mě mrzí, že se to tu 4 roky (který všechny pamatuju) tahalo z okresu až do kraje - a teď během roku to smrdí pádem zpět do OP, no snad nespadnete!

Obrazek

 fanda FC Chomutov:  Lukáš:

myslíš si, že je pro tvůj tým letošní sezona úspěšná nebo ne? jaké si měl s týmem ambice před sezonou a jsou podle tebe splněny ... a co si vůbec říkal na svůj tým před sezonou a jaký na něj máš pohled ty? nemáš problémy s morálkou nebo s malým věkovým rozdílem mezi tebou a hráči?! hodně štěstí v kryrech, čus a doufám že vás porazíme! :D

Úspěšná je, jelikož se nám vyhnuly záchranářské boje a hodně brzo máme klid. Navíc jsme do týmu postupně zapracovali hráče ročníku 96, 97 a 98, kteří budou hrát tuto soutěž v dalších letech. Ambice byly jasné - záchrana a to jsme splnili.

Na začátku přípravy to vypadalo šíleně. Dva fotbalisté + brankář. Zbytek průměr až podprůměr. Teď už je to super! Snad jsme k tomu dopomohli i my s tátou.

Morálka je v pohodě. Jasně, že sem tam se někdo projeví jako... no jako blázen... ale utnout to fakt nemám problém... Navíc kluci myslím ví, proč tu jsou a taky co je čeká v létě, popř. za rok při přechodu do dorostu... To je teď hlavní věc na co se připravujem, kluci na to musí být připraveni herně, silově, ale i psychicky!

PS: Věřím, že nás neporazíte!!! :D

 Obrazek

 fanda:  Lukáš:

Co říkáš na výkon svého týmu proti Kryrům?

Jednoznačně paráda! Jenže kluky moc nechválím. Dobrý tým se pozná podle toho, že dobré výkony dokáže zopakovat, tak uvidíme!

 Obrazek

 čau:  Lukáš:
Jak vůbec funguje tvoje spolupráce s tátou?Kdo o čem rozhoduje?Máte to vůbec určené?Ovlivňuje tě to,že je to tvůj otec nebo jeho,že si jeho syn?

Tak před sezonou to mělo být tak, že já budu tátův asistent. Nakonec jsme se dohodli takhle. Takže já sem trenér - tzn. mám na starost tréninky, přípravu k zápasům, sestavy, rozcvičky, vedení utkání apod. Táta je vedoucí, takže dělá věci okolo týmu jako jsou příspěvky, rozpisy, přestupy, zajišťování přáteláků, turnajů apod. Za výsledky jsme zodpovědní oba, ale vlastně každý trochu jinak. :) Spolupráce je perfektní!

Neovlivňuje mě to, že je můj otec. Tady jsme prostě tým, KLUCI + já + táta... pokud jako tým nebudem fungovat, nemůžeme být úspěšní.

 Obrazek

 Marťas:  Lukáš: 

Myslíš si,že je v silách tvého týmu postoupit do KP?

Není. Na to nemáme dostatečnou morální kvalitu, jsou prostě hráči, kteří nemají takový přístup, aby na vyšší soutěž měli. Já bych krotil přílišný optimismus po prvních dvou výhrách. První pětice týmů je fotbalově někde jinde než my. My s nimi můžeme hrát vyrovnané zápasy.

Můžeme je porazit, ale ne porážet!

 Obrazek

 Marťas:  Lukáš:
Budeš u starších žáků pokračovat i příští rok nebo budeš trénovat 95 v dorostu? Pokud zůstaneš u 96 půjdeš s nimi do dorostu za rok? čau a dík

S 95kami do dorostu nepůjdu. S ročníkem 96, který jsme s tátou (řekl bych) dost oživili bych rád pokračoval do dorostu.

Věřím, že nám to bude umožněno. Pak bychom se měli s ročníkem 95 opět potkat v dorostu. Uvidíme.

 Obrazek

 Ondra:  Lukáš:
Ahoj, chci se samozřejmě zeptat na tvůj názor na b-dorost. V čem ty osobně vidíš možnou chybu, že se zatím v sezoně nedaří? Jistě, ono to přijde už možná příští sezonu, ale přesto by mě tvůj názor na naší hru a kvalitu kádru zajímal. Jinak hodně štěstí a ať tě ještě někdy vidím na hřišti! :)
Ahoj Plosíku. Můj názor na "B" dorost je pozitivnější. Jste mladí, máte čas. Pokud ale v budoucnu chcete hrát 1.A třídu, tak tohle budete muset překonat.

Chybu? Nevím. jste možná zbrklí, možná se trochu bojíte... Nejsem u vás v kabině ani na trénincích a moc do toho nevidím... Takže tohle bych ani nějak nechtěl hodnotit...

S tím že to přijde možná příští sezónu souhlasím, ale vy musítě začít makat už letos, dělat všechno jak vám trenér řekne, dát 100% i do tréninků a pak se to možná za půl roku projeví.

Kádr nemáte špatný, ale chce to opravdu čas a dřinu. Čas máte! Těď záleží na tom druhém ... dřině!

Mě na hřišti... Snad jo... Dík a ať se daří! :)

Obrazek

 fanda:  Lukáš:
Nemáš problém s kázní? Jak funguje kamarádský vztah mezi tebou a hráči? Platí na tvé kluky více přísnost, domluva nebo něco jiného?

S kázní velké problémy nemám. Klukům nechávám dost prostoru na vyblbnutí, ale jsou chvíle kdy od nich chci dřinu a pak sem na ně dost tvrdý... ale je to jen pro ně. Domluva, přístnost .... máme spolu kamarádské vztahy s tím, že mě respektují jako trenéra. Pokud ne, tak to spolu řešíme... Zatím jsme výraznější problém neměli a já doufám, že ani mít nebudeme.

Obrazek

 váš fanda:  Lukáš:
Jak vidíš letošní soustředění o prázdninách? Pojedeme? Nebo o tom zatím nechceš mluvit? Potřebuji si naplánovat dovolenou s rodiči. Co bude dál?

Tak na soustředění se samozřejmě jede. Letošní "B" dorost + ročníky 95 jedou do Albrechtic. Starší žáci (tedy 96, 97 a Kevin Tancoš (98) ) jedou do Hradce u Kadaně.

Potřebuješ naplánovat dovolenou?? No nevím kdo jsi.. ale optej se svého trenéra! Myslím, že všichni hráči ale vědí kam jedou :)

Obrazek

 Péťa:  Lukáš:
Čau. Budeš ještě hrát za chlapy? Moc ses mi líbil v dorostu, proč už nehraješ? Nechytal ses? Dík a zduř

Jestli budu hrát za chlapy... možná. Ty asi myslíš na LoKotce... možná.

Za ten dorost děkuju... snažil sem se.

Na to proč nehraju už jsme odpovídal, nevím jestli bych se chytal. Byl sem první kolo (potřebovali pomoc, že jich je málo a šel sem rád) a odehrál sem 89. minut... ale jak říkám, jestli bych se chytal nevím.

Taky dík.

Obrazek

 fanoušek:  Lukáš:
Přeju vám hodně štěstí do jara. Dotaz: Co tě baví nejvíc? hrát fočus pískat nebo trénovat? A za druhé - co si myslíš o situaci na LoKotce? myslím co se týká hřiště a tréninků za brankou apod. Dík

Děkuju za přání.

K dotazu - každé má svoje... baví mě všechno, jinak bych to nedělal... hraní mi teď chybí - to je fakt.

Co se týče tréninků, není to ideální. Tréninky za brankou ale musíme zkousnout.

Každý tým má jednou týdně povolen trénink na hřišti. Nedá se nic dělat. Na LoKotce je jedno hřiště na 10 týmů - musime se podělit.

Obrazek

 žáci:  Lukáš:
Ahoj. Jaký je podle tebe rozdíl mezi podzimem a jarní části co se týče tvého týmu a jeho výkonů? Jaká byla zimní příprava a dá se nějak srovnat s letní?

Já bych jaro po dvou kolech nechtěl hodnotit.

Na druhou stranu jsme daleko silově vybavenější. Ukazují se i prvky fotbalovosti, ale práce je pořád hodně. Jen času už je málo. Do konce sezony schází vlastně jen 2 měsíce!

Co se týče příprav srovnat se to dá.

Ta letní byla kratší, méně času a méně hráčů - přesto si myslím, že byla náročná a kluky připravila po fyzické stránce.

Zimní byla neskutečně dlouhá, mrzí mě docházka některých kluků, která byla slabá. Nadruhou stranu se to u těch, ktteří chodili pravidelně projeví...

Obrazek

Za dotazy děkuji, hezký den všem!

Sportu zdar a LoKo zvlášť.

Lukáš Votruba, starší žáci

V hlasování jste si zvolili prvního respondenta pro rozhovor...

ptát jste se mohli do včerejška, tedy do 7. dubna 2010

 

Komentáře

Přehled komentářů

rozdíl

žáci,7. 4. 2010 21:59

Ahoj. Jaký je podle tebe rozdíl mezi podzimem a jarní části co se týče tvého týmu a jeho výkonů? Jaká byla zimní příprava a dá se nějak srovnat s letní?

hraní

Péťa,7. 4. 2010 12:20

Čau. Budeš ještě hrát za chlapy? Moc ses mi líbil v dorostu, proč už nehraješ? Nechytal ses? Dík a zduř

soustředění

váš fanda,7. 4. 2010 9:58

Jak vidíš letošní soustředění o prázdninách? Pojedeme? Nebo o tom zatím nechceš mluvit? Potřebuji si naplánovat dovolenou s rodiči. Co bude dál?

hodně štěstí

fanoušek,7. 4. 2010 9:44

Přeju vám hodně štěstí do jara. Dotaz: Co tě baví nejvíc? hrát fočus pískat nebo trénovat? A za druhé - co si myslíš o situaci na LoKotce? myslím co se týká hřiště a tréninků za brankou apod. Dík

vztah trenér - hráč

fanda,6. 4. 2010 15:49

Nemáš problém s kázní? Jak funguje kamarádský vztah mezi tebou a hráči? Platí na tvé kluky více přísnost, domluva nebo něco jiného?

béčko

Ondra,6. 4. 2010 15:03

Ahoj, chci se samozřejmě zeptat na tvůj názor na b-dorost. V čem ty osobně vidíš možnou chybu, že se zatím v sezoně nedaří? Jistě, ono to přijde už možná příští sezonu, ale přesto by mě tvůj názor na naší hru a kvalitu kádru zajímal. Jinak hodně štěstí a ať tě ještě někdy vidím na hřišti! :)

Pokračování

další sezona,6. 4. 2010 14:42

Budeš u starších žáků pokračovat i příští rok nebo budeš trénovat 95 v dorostu? Pokud zůstaneš u 96 půjdeš s nimi do dorostu za rok? čau a dík

postup

Marťas,6. 4. 2010 14:38

Myslíš si,že je v silách tvého týmu postoupit do KP?

trenér

čau,6. 4. 2010 7:18

Jak vůbec funguje tvoje spolupráce s tátou?Kdo o čem rozhoduje?Máte to vůbec určené?Ovlivňuje tě to,že je to tvůj otec nebo jeho,že si jeho syn?

Kryry

fanda,4. 4. 2010 9:34

Co říkáš na výkon svého týmu proti KryrůM?

žáci

fanda FC Chomutov,2. 4. 2010 22:51

myslíš si, že je pro tvůj tým letošní sezona úspěšná nebo ne? jaké si měl s týmem ambice před sezonou a jsou podle tebe splněny ... a co si vůbec říkal na svůj tým před sezonou a jaký na něj máš pohled ty? nemáš problémy s morálkou nebo s malým věkovým rozdílem mezi tebou a hráči?! hodně štěstí v kryrech, čus a doufám že vás porazíme! :D

.......

fíca,2. 4. 2010 12:37

Na jakém místě si myslíš že skončí dorost A??a myslíš si že bude hrát o záchranu?a ještě jedna otázka co se ti na A dorostu nelíbí

?????

Pája,2. 4. 2010 10:50

Co si myslíš o ZLSK Dorotu ?? Z naší strany

dorost

co je vám do toho,2. 4. 2010 9:04

Co si myslíš o názoru ře jeden tým dorostu je akorát a něktři nechápou proč máme dva? Jsi pro jeden dorost nebo dva?

zdravim

f(F)anda,1. 4. 2010 23:52

zrovna sem čet na stránkach chlapů něco o tom nenasazovani mladejch za béčko mužů ... co si o tom myslíš ty, proč vůbec za chlapy nehraješ a myslíš, že kdybys neskončil - hrál bys?

Soutez

Toschima,1. 4. 2010 10:10

Jaký smístění by sis přál

příští rok

Michal,31. 3. 2010 22:53

Jaké umístění je podle tebe reálné pro tuto i příští sezónu (ročníky 96 a 97)? Budeš v ní u starších žáků pokračovat? Chtěl bys pokračovat s 96´kama až do dorostu? Díky za odp.

Ambice..

Páťa,31. 3. 2010 21:34

Jaké máte ambice (co se týče předvedené hry a umístění) se staršími žáky do druhé poloviny soutěže?

dotazy

Marcelíno chléb a víno,31. 3. 2010 20:55

1)Luky chtěl by si se ještě od trénování, vrátit k hraní?
2)Baví tě trénovat.